Νέο, προσιτό smartphone Alcatel 1C

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 Κατηγορία Technology News
H καλύτερη επιλογή για αρχάριους.

Μήπως ψάχνεις μια συσκευή που να περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, αλλά να είναι και εύκολη στη χρήση; Το Alcatel 1C (2019) έχει όσα χρειάζεσαι. Με έναν εξαιρετικά πρακτικό σχεδιασμό, που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για την καθημερινότητά σου, αποτελεί ένα από τα καλύτερα smartphones για αρχάριους στην αγορά, προσφέροντάς σου μια μοναδικη εμπειρία.

Πρακτικός σχεδιασμός – Full View οθόνη
Η συσκευή αυτή χωράει τέλεια στην παλάμη σου. Μ’ ένα ελκυστικό, πρακτικό σχεδιασμό και ανάγλυφη επιφάνεια στο τελείωμα που αποτρέπει την ολίσθηση , το Alcatel 1 C, δεν θα σε βαραίνει. Μπορείς να «βυθιστείς» στο περιεχόμενο της επιλογής σου, καθώς η 18:9 Full View οθόνη σού προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια για προβολή.

Alcatel-1C

Social ready κάμερα
Ετοιμαστείτε να βγάλετε φωτογραφίες με κάθε αφορμή! Με κύρια κάμερα 5MP και μπροστινή κάμερα 2MP, το Alcatel 1C έρχεται να καλύψει τις βασικές σου ανάγκες για λήψη φωτογραφιών -και είναι έτοιμες να ανέβουν στα αγαπημένα σου social apps στη στιγμή, μέσω του Quick Share Social Mode. Η συσκευή περιλαμβάνει, επίσης, ενσωματωμένα εργαλεία, όπως το Beautification, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κάνεις το θέμα της φωτογραφίας ακόμα πιο όμορφο απ’ ότι είναι!

Επιπλέον, ένα εύχρηστο εργαλείο, το Instant Collage, θα σε βοηθήσει να συγκεντρώσεις όλες τις αγαπημένες σου στιγμές σε ένα μοναδικό κολάζ.

Μοναδικά εύκολη εμπειρία
Απλά ενεργοποίησέ το και συνέχισε με το Android Oreo (Go edition). Σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι με περισσότερο αποθηκευτικό χώρο για εφαρμογές, φωτογραφίες και μουσική. Αυτές οι ενσωματωμένες βελτιώσεις σού παρέχουν απλές, εύκολες στη χρήση λειτουργίες που κάνουν την περιήγηση απλή και άκρως αποτελεσματική. Με το Alcatel 1C η εμπειρία γίνεται πιο εύκολη απο ποτέ, τόσο στην εγκατάσταση εφαρμογών όσο και στην ευρύτερη χρήση της συσκευής.

Το Alcatel 1C είναι διαθέσιμο στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των €69,99€ σε μαύρο και μπλε χρώμα.