Η Océ γίνεται Canon Production Printing

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 Κατηγορία Technology News
Την αλλαγή της εμπορικής επωνυμίας ανακοίνωσε η Canon.

Η Canon Inc. και η Océ Holding BV, ανακοίνωσαν την αλλαγή της επίσημης εταιρικής επωνυμίας (εμπορικής επωνυμίας) της εταιρείας του Canon Group, Océ σε Canon Production Printing.

Μετά την ένταξή της στον όμιλο Canon το 2010, η Océ συνέχισε να αναπτύσσει και να κατασκευάζει τα προϊόντα εκτύπωσης της με την επωνυμία Océ. Με τη μετονομασία της Océ σε Canon Production Printing και την ενοποίηση των προϊόντων της Océ με το εμπορικό σήμα της Canon, η εταιρεία σκοπεύει να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για την προώθηση ενοποιημένων λύσεων σε όλο το φάσμα και τους τομείς της επιχειρηματικής εκτύπωσης, να βελτιστοποιήσει τις συνέργειες στο σύνολο του χαρτοφυλακίου και να υιοθετήσουμε μια ξεκάθαρη και ολοκληρωμένη προσέγγιση της αγοράς. Η αλλαγή της επωνυμίας Océ, θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2020.

Από την ίδρυσή της το 1877, η Océ εισήγαγε μια σειρά μοναδικών τεχνολογιών παραγωγής αντιγράφων και εκτύπωσης. Μέσω της περαιτέρω ενοποίησής της με τον όμιλο Canon, η Océ θα συνεχίσει να αναπτύσσει τις βασικές της τεχνολογίες και να αυξάνει το μερίδιο αγοράς της με το νέο εμπορικό σήμα Canon Production Printing, προκειμένου να επιταχύνει την ανάπτυξη των επιχειρηματικών λύσεων εκτύπωσης της Canon σε όλο τον κόσμο.

Η Océ αναπτύσσει και κατασκευάζει προϊόντα εκτύπωσης υψηλής τεχνολογίας και λογισμικό ροής διαχείρισης εργασιών για εμπορική χρήση. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν εκτυπωτές συνεχούς τροφοδοσίας και εκτύπωσης σε φύλλα χαρτιού για εκτυπώσεις και εκδόσεις μεγάλου όγκου και εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους για εφαρμογές γραφικών και CAE / GIS.