Η Canon παρουσιάζει τη νέα σειρά imageRUNNER 1600

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 Κατηγορία Technology News
Εξαιρετικής αποδοτικότητας Α/Μ πολυλειτουργικές συσκευές A4.

Η Canon ανακοίνωσε τη διάδοχο της σειράς πολυλειτουργικών συσκευών imageRUNNER 1435, τη νέα imageRUNNER 1600, η οποία είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει τις απαιτήσεις των πολυάσχολων μικρών επιχειρήσεων, οι οποίες επιθυμούν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους. Με τη νέα προσθήκη δυνατότητας ταχύτατης σάρωσης και επιλογές προηγμένης συνδεσιμότητας με φορητές συσκευές, η Canon επανεφεύρει πλήρως τον πολυλειτουργικό εκτυπωτή για το μικρό γραφείο και τον καθιστά ακόμη ευκολότερο.

Οι ταχύτεροι μέχρι τώρα
Οι εκτυπωτές της νέας σειράς imageRUNNER 1600 παρέχουν στις επιχειρήσεις ένα σύγχρονο εκτυπωτή με ένα cartridge όλα-σε-ένα, με δυνατότητα παραγωγής μεγάλου όγκου εκτυπώσεων με ταχύτητες που αγγίζουν τις 43 σελίδες ανά λεπτό (σ.α.λ.) και έξοδο πρώτης σελίδας σε μόλις 6 δευτερόλεπτα. Η σειρά imageRUNNER 1600 έχει να επιδείξει σημαντικές αναβαθμίσεις στη σάρωση, λειτουργώντας σε ταχύτητες μέχρι 70 σ.α.λ. και υποστηρίζοντας μέσα διαφορετικών τύπων και μεγεθών.

Προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας
Η προσήλωση της Canon στην προτεραιότητα της ασφάλειας είναι εμφανής σε όλες τις πτυχές της νεοσχεδιασμένης σειράς imageRUNNER 1600, η οποία εφοδιάζεται με μια σειρά επιλογών προηγμένης ασφάλειας και κρυπτογράφησης, οι οποίες μπορούν να σταματήσουν κακόβουλες απειλές ασφάλειας πριν εξελιχθούν σε επικίνδυνες.

Οι νέες επιλογές ασφαλείας περιλαμβάνουν:

• Πρόσβαση ελέγχου με επιλογές ταυτοποίησης στη συσκευή ή μέσω cloud
• Ασφαλής εκτύπωση που ενισχύει την εμπιστευτικότητα των εγγράφων
• Εύκολη εγκατάσταση των πολιτικών ασφαλείας της εταιρείας (Security Policy) μέσω του περιβάλλοντος χρήσης του εκτυπωτή
• Δυνατότητα κρυπτογράφησης PDF η οποία παρέχει υψηλού επιπέδου προστασία δεδομένων, παράλληλα με τη δυνατότητα υπογραφής συσκευής PDF (Device Signature PDF), η οποία παράγει πιστοποιητικό για τον αποστολέα
• Αυξημένη ασφάλεια σε όλο το εταιρικό δίκτυο με ελέγχους IPsec, Online Protocol Status check και τεχνολογία TLS

Canon imageRUNNER 1600 panel

Βελτιωμένη παραγωγικότητα και λειτουργικότητα
«Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να επιτύχουν μέγιστη παραγωγικότητα», εξηγεί ο Dmytro Sirosh, Product Business Developer Office and Solutions CIS, Canon CEE GmbH. «Και η ευέλικτη σειρά μας imageRUNNER 1600 ήταν σχεδιασμένη εξαρχής με αυτό τον γνώμονα. Χάρη στη συμβατότητα με το Canon uniFLOW software, που παρέχει μια κεντρική λύση ελέγχου της εκτύπωσης και σάρωσης σε όλο το στόλο εκτυπωτών, ο imageRUNNER 1600 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άνετη διαχείριση εγγράφων».

Η παραγωγικότητα μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο χάρη στη σύγχρονη οθόνη αφής, η οποία επιτρέπει την εύκολη προσαρμογή των καθημερινών εργασιών μέσω επιλεγμένων εικονιδίων και ενσωματωμένης λειτουργικότητας Wi-Fi και εκτύπωσης από φορητές συσκευές, που επιτρέπει στους χρήστες να διεκπεραιώνουν εύκολα εργασίες εκτύπωσης και σάρωσης καθ’ οδόν.

Χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας
Η σειρά imageRUNNER 1600 έχει δημιουργηθεί έχοντας κατά νου τον τελικό χρήστη. Είναι πλήρως βελτιστοποιημένη για χρήση σε μικρά γραφεία με ζητήματα χώρου. Επιπλέον, η τεχνολογία cartridge όλα-σε-ένα βοηθά να μειωθούν τα εργατικά έξοδα συντήρησης και καθιστά την αναπλήρωση του γραφίτη απλή και χωρίς απόβλητα.