Περισσότερα νέα στοιχεία για το PES 2012

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 04 Αυγούστου 2011 Κατηγορία Technology News

Κυκλοφορεί 29 Σεπτεμβρίου για PS3, Xbox 360 και PC και αργότερα το φθινόπωρο για PS2, Wii και PSP.

Τρία νέα χαρακτηριστικά του Pro Evolution 2012 παρουσιάζει η Zegetron και μπορείς να τα δεις παρακάτω, μαζί φυσικά με τα απαραίτητα βίντεο.

 

Χειρισμός των Συμπαικτών με Υποβοήθεια:

Εδώ βλέπουμε πως μπορούμε να ελέγχουμε έναν ή και περισσότερους συμπαίκτες μας καθώς παράλληλα ελέγχουμε και τον παίκτη που έχει τη μπάλα. Υπάρχουν δύο συστήματα. Ο Έλεγχος με Υποβοήθεια με τον οποίο δίνουμε απλές εντολές στους συμπαίκτες μας, και ο Χειροκίνητος έλεγχος (που τον εξηγούμε στο επόμενο βίντεο) που μας επιτρέπει να ελέγχουμε κανονικά 2 παίκτες ταυτόχρονα!

 

 

Χειρισμός των Συμπαικτών Χειροκίνητα:

Εδώ βλέπουμε πως μπορούμε να ελέγχουμε έναν ή και περισσότερους συμπαίκτες μας καθώς παράλληλα ελέγχουμε και τον παίκτη που έχει τη μπάλα. Υπάρχουν δύο συστήματα. Ο Έλεγχος με Υποβοήθεια (που τον είδαμε στο προηγούμενο βίντεο) με τον οποίο δίνουμε απλές εντολές στους συμπαίκτες μας, και ο Χειροκίνητος έλεγχος (που τον βλέπουμε εδώ) που μας επιτρέπει να ελέγχουμε πλήρως 2 παίκτες ταυτόχρονα!

 

Βελτιώσεις στις Προσωπικές Μονομαχίες:

Εδώ βλέπουμε τι έχει αλλάξει στις Προσωπικές Μονομαχίες.

Χειρισμός: Το σύστημα της τρίπλας στην επίθεση και της απώθησης και της παρεμπόδισης στην άμυνα έχουν απλουστευθεί ώστε να μπορεί ο καθένας να ζήσει τη μαγία της μονομαχίας σε οποιαδήποτε φάση 'ένας εναντίον ενός'.

Γραφικά: Τα νέα animations και το σύστημα της φυσικής στη σύγκρουση των σωμάτων κάνουν την κίνηση πολύ πιο φυσική και με ρεαλιστική ροή.

Νέα στοιχεία: Νέες τρίπλες και τρικ, νέος απλούστερος χειρισμός, νέα animations και σύστημα φυσικής, σύστημα στην προπόνηση που σου μαθαίνει όλα τα νέα τρικ.

 

Το Pro Evolution 2012 κυκλοφορεί στις 29 Σεπτεμβρίου για PS3, Xbox 360 και PC και αργότερα το φθινόπωρο για PS2, Wii και PSP.