Νέο φορητό Sony Walkman MP3 player B170

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012 Κατηγορία Technology News

Σε ζωηρά χρώματα, με Bass Boost, γρήγορη φόρτιση και αποσπώμενο κλιπ.

Δελτίο Τύπου

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια αληθινή μουσική εμπειρία με τη νέα σειρά Sony Walkman MP3 player Β170, η οποία διατίθεται σε τέσσερα υπέροχα χρώματα.

Τα νέα Sony Walkman® B Series είναι μικρά και ελαφριά για να τα παίρνετε μαζί σας οπουδήποτε, αφού ζυγίζουν μόλις 28 γραμμάρια. Μην ξεγελαστείτε όμως από το μικρό τους μέγεθος. Πιέστε το κουμπί Bass Boost και θα ξετρελαθείτε με τα πλούσια- μπάσα, αλλά και το LED φωτάκι ίδιου χρώματος που αναβοσβήνει στο ρυθμό της μουσικής.

Όταν βιάζεστε, μια φόρτιση 3 λεπτών αρκεί για 90 ολόκληρα λεπτά ακρόασης. Όταν φορτιστούν πλήρως, τα Walkman® B Series σας χαρίζουν 18 ώρες1 συνεχούς ακρόασης – υπεραρκετές για τη μεγαλύτερη διαδρομή ή μια σύντομη εξόρμηση.

Δεν θα θέλατε ασφαλώς να κρατήσετε κρυφό το αγαπημένο σας MP3 player. Τα Walkman® B Series διαθέτουν ένα εύχρηστο κλιπ με το οποίο μπορείτε να τα προσαρμόσετε στη ζώνη σας, στην τσάντα σας ή στα ρούχα σας – για να δείξετε το εξαιρετικό σας γούστο και στιλ.

Είναι εύκολο να φορτώσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια. Το Walkman® συνδέεται απ’ ευθείας με οποιοδήποτε υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows2 μέσω του ενσωματωμένου USB χωρίς να απαιτούνται επιπλέον καλώδια. Η αντιγραφή των αρχείων γίνεται με μια απλή διαδικασία ‘drag-and-drop’, χωρίς να χρειαστεί να εγκαταστήσετε κάποιο ειδικό λογισμικό μεταφοράς αρχείων. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το Walkman® με ένα συμβατό σύστημα hi-fi ή στερεοφωνικό αυτοκινήτου3 και να απολαύσετε απευθείας την αγαπημένη σας μουσική.

Ψάχνετε για το κατάλληλο τραγούδι, που να ταιριάζει με τη διάθεσή σας; Η λειτουργία ZAPPIN™ ψάχνει τη μουσική σας συλλογή, δίνοντάς σας μια μικρή γεύση κάθε τραγουδιού, χωρίς μενού και λίστες αναπαραγωγής. Ακούστε την εισαγωγή από ένα κομμάτι που σας αρέσει και πατήστε ξανά το κουμπί ‘ZAP’, για να απολαύσετε ολόκληρο το κομμάτι.

Στις επιπλέον βελτιώσεις περιλαμβάνεται ένας on-board ισοσταθμιστής ήχου (equalizer) για να ρυθμίζετε τον ήχο σύμφωνα με τα δικά σας γούστα, και ένας εγγραφέας φωνής, ιδανικός για να καταγράφετε αυθόρμητες σκέψεις, σημειώσεις και ιδέες.

Τα νέα Walkman® B170 Series MP3 player της Sony θα είναι διαθέσιμα στην αγορά σε χωρητικότητα 2GB ή 4GB από τον Απρίλιο του 2012.

 

1 Με τη λειτουργία Power Save στο "Save ON Super", τη λειτουργία LED στο "LED OFF", το Equalizer/Bass ανενεργά, και αναπαραγωγή MP3 στα 128kbps.

2 Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα: Windows XP, Windows Vista, Windows 7.

3 Η απευθείας αναπαραγωγή των μουσικών αρχείων που είναι αποθηκευμένα στο Walkman® απαιτεί συσκευή συμβατή με λειτουργία ‘USB mass storage management’ και λειτουργία ‘ripping’ ή/και ‘up-streaming’.

 

Τεχνικές προδιαγραφές

NWZ-B170 series 

Χωρητικότητα (Αριθμός τραγουδιών κατά προσέγγιση, ΜΕ MP3 αρχεία στα 128 kbps)

NWZ- B173F: 4 GB

(περίπου 970 τραγούδια)

NWZ- B172F: 2 GB

(περίπου 440 τραγούδια)

Φορμά μουσικών αρχείων

MP3, WMA (χωρίς DRM)

Οθόνη

LCD τριών γραμμών

Λειτουργίες αναπαραγωγής

Normal / Repeat All / Repeat 1 Song / Repeat Shuffle All

/ ZAPPIN™ Short/Long

Άλλες λειτουργίες

Bass boost με ίδιο χρώμα παλλόμενο LED, ισοσταθμιστής 5 περιοχών, απευθείας σύνδεση USB σε PC και μεταφορά αρχείων με ‘drag-and-drop’, εγγραφέας φωνής, δέκτης FM με λειτουργία FM Record

Χρόνος φόρτισης (μέσω USB) 

Μερική φόρτιση 3 λεπτών για αναπαραγωγή 90 λεπτών.

Πλήρης φόρτιση σε περίπου 70 λεπτά.

Διάρκεια μπαταρίας 

18 ώρες αναπαραγωγή, με αρχεία MP3 στα 128kbps (Με τη λειτουργία Power Save στο "Save ON Super", τη λειτουργία LED στο "LED OFF", το Equalizer/Bass ανενεργά)

Διαστάσεις (κατά προσέγγιση – δεν περιλαμβάνονται τα προεξέχοντα μέρη)

88,8 x 22,5 x 15,0 χλστ.

Βάρος (περίπου)

28 γρ.

Παρεχόμενα αξεσουάρ

Ακουστικά(MDR-E804YLA), Αποσπώμενο κλιπ