Το Xbox 360 στο Gaming Festival

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2012 Κατηγορία Technology News

Graffiti Event και άλλες εκπλήξεις από το Χbox στο Gaming Festival.

Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο του Gaming Festival (9 - 11 Νοεμβρίου, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων), το Xbox 360 θα διοργανώσει ένα special graffiti event για να υποδεχτεί ύστερα από πολλά χρόνια, τον Master Chief στην Ελλάδα και για να γιορτάσει το Halo 4.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012, στις 18.00, μια ειδική ομάδα graffiti πρόκειται να ανέβει στο stage, έξω από την αίθουσα «Καβάφης», για να δημιουργήσει εικόνες εμπνευσμένες από τον κόσμο του Halo 4. Στο τέλος του event θα πραγματοποιηθεί κλήρωση, με δώρα τα ίδια τα έργα της ομάδας graffiti, καθώς και συλλεκτικές κονσόλες και παιχνίδια Halo 4. Guest star του event θα είναι ο Master Chief, τον οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Κατά τη διάρκεια του τριήμερου φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφτούν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Xbox 360 στην αίθουσα «Καβάφης», όπου θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν Halo 4, να ζήσουν την εμπειρία του Nike+Kinect Training και να δοκιμάσουν τα νέα features του Xbox LIVE, με τον Internet Explorer και την εφαρμογή SmartGlass μέσω tablet.