Μείωση τιμών σε όλα τα προϊόντα της Mio

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 31 Ιουλίου 2010 Κατηγορία Technology News

Εξερεύνησε περισσότερο – πληρώσε λιγότερα.

Η πλοήγηση πια έχει γίνει καθημερινή ανάγκη για όλους μας και ο καθένας μπορεί να έχει μια συσκευή πλοήγησης στο αυτοκίνητό του.  Στη Mio πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να δίνει κανείς πολλά λεφτά για να αποκτήσει τη συσκευή που θέλει και να πλοηγείται ελεύθερα.

Κατανοώντας την κατάσταση της ελληνικής  αγοράς, αλλά και τη θέση που βρίσκεται  ο έλληνας καταναλωτής, η Zegetron Α.Ε. προχώρησε σε μείωση τιμών σε όλα τα προϊόντα της Mio.

Τέρμα πια  οι δισταγμοί για το αν πρέπει να προχωρήσετε στην αγορά ενός πλοηγού  Mio, αφού, μόλις δείτε τις νέες τιμές των πλοηγών Mio και σε συνδυασμό με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους, θα θέλετε κι εσείς να τα αποκτήσετε.  Με διαθέσιμη μια μεγάλη γκάμα από πλοηγούς με χάρτες Ελλάδας και Ευρώπης, με μικρές και μεγάλες οθόνες και πληθώρα χαρακτηριστικών, δε θα δυσκολευτείτε καθόλου να βρείτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πάτε σε μία από τις δεκάδες γνωστές  αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών και τεχνολογίας  για να προλάβετε να πάρετε κι εσείς  ένα πλοηγό Mio.  Γνωστοί για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους, αφού έχον την υπογραφή Mio σας δίνουν τη δυνατότητα να εξερευνείτε χωρίς όρια.  Explore more, pay less, λοιπόν και… Καλό Ταξίδι!

Οι νέες τιμές είναι οι εξής:

Περιγραφή Χάρτης Λογισμικό Μέγεθος Οθόνης Κόστος 
Mio Moov M300 Ελλάδα  Ελλάδα MioMap2009 3,5" 89,99 €
Mio Moov M400 Ελλάδα  Ελλάδα MioMap2009 widescreen 4,3" 119,99 €
Mio Moov S305 Ελλάδα  Ελλάδα Spirit 3,5" 119,99 €
Mio Moov S505 Ελλάδα  Ελλάδα Spirit widescreen 4,7" 139,99 €
Mio Moov S505 Ευρώπη Ευρώπη Spirit widescreen 4,7" 159,99 €
Mio Moov S555 Ευρώπη Handsfree Ευρώπη  Spirit widescreen 4,7" 179,99 €
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Sony Walkman E450 Η Οδύσσεια της Σιγκαπούρης »