Τα highlights της συνέντευξης τύπου της Sony στο TGS 2010

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010 Κατηγορία Technology News

Με έμφαση στο PlayStation Move και το 3D gaming.

Πέρα απ’ την παρουσίαση του Move που θα λανσαριστεί τις επόμενες ημέρες και στην Ιαπωνική αγορά, η Sony έδωσε έμφαση στο 3D gaming, μιας και σύμφωνα με τους αναλυτές της εταιρείας, το 20% των συνολικών πωλήσεων τηλεοράσεων για την επόμενη χρονιά, θα είναι 3D.

Everybody’s Golf 5, Final Fantasy XIV και Metal Gear Solid: Rising είναι λίγοι μόνο από τους τίτλους που θα υποστηρίζουν 3D, ενώ το πολυαναμενόμενο firmware update για 3D Blu-ray ταινίες αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 21/9 – και πιθανότατα το ίδιο σύντομα σε Ευρώπη και Η.Π.Α.

Κατά τα άλλα, η Sony ετοιμάζει ειδικές θεματικές εκδόσεις του PSP για την Ιαπωνική αγορά, ενώ από πλευράς τίτλων, ξεχώρισαν τα Parasite Eve: The 3rd Birthday, Kingdom Hearts Birth By Sleep: Final Mix και το Dissidia Duodecim.

Όσον αφορά τους τίτλους του PS3, η Sony εστίασε περισσότερο στα Asura’s Wrath και το Reboot του Devil May Cry ή αλλιώς DmC (από την Capcom), το Castlevania: Lords of Shadow (Konami),  τα Zombie vs. Yakuza και Last Guardian (Sega) και, φυσικά, το -ταλαιπωρημένο απ’ τις αμέτρητες αναβολές- Gran Turismo 5.