Ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία στα νέα Sony Walkman Ε580 και Ε380

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 Κατηγορία Technology News

Κρυστάλλινος ήχος, εντυπωσιακή εμφάνιση και αυτονομία που φτάνει τις 77 ώρες.

Δελτίο Τύπου

Μην σταματάτε τη μουσική, ακούστε τα αγαπημένα σας τραγούδια για περισσότερη ώρα με τα νέα Walkman® E580 και E380, από τη Sony.

Το Walkman® της σειράς Ε χωράει άνετα στην τσέπη ή την τσάντα σας και σας κρατάει συντροφιά για πολύ ώρα, χάρη στη μεγάλη αυτονομία του και τον ισχυρό, ομαλό ήχο, που θα περίμενε κανείς από τη Sony.

Και οι δυο νέες συσκευές αναπαραγωγής βίντεο και MP3 βγάζουν το καλύτερο από τη μουσική συλλογή σας. Όποιες και αν είναι οι προτιμήσεις σας, οι τεχνολογίες Clear Audio της Sony σάς χαρίζουν πλούσιο και έντονο ήχο, με δυναμική ενίσχυση μπάσων, απόδοση με εκπληκτική λεπτομέρεια στα πρίμα και περιορισμένη διαρροή μεταξύ των καναλιών stereo.

Είναι τόσο εύκολο να φορτώσετε την αγαπημένη σας μουσική στο Walkman®. Απλά μεταφέρετε με τη μέθοδο drag and drop τραγούδια, φωτογραφίες, βίντεο, podcasts και λίστες αναπαραγωγής (μόνο για περιεχόμενο non-DRM) από τον Windows® Explorer ή τη βιβλιοθήκη σας iTunes.

 

Walkman® E580 με ακύρωση ψηφιακού θορύβου

Το κομψό Walkman® E580 παρέχει μέχρι 77 ώρες αναπαραγωγής με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας, μπορεί, λοιπόν, να σας συνοδεύει στις διακοπές, στις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου ή στην καθημερινή μετακίνησή σας.

Ζήστε τον πλούσιο ήχο, υψηλής ποιότητας, που αποτελεί σήμα κατατεθέν του Walkman®. Μεταβείτε στη λειτουργία ClearAudio+ και απολαύστε τη μουσική σας, όπως ακριβώς θα έπρεπε να την ακούτε, με καθαρό στερεοφωνικό ήχο, κρυστάλλινα πρίμα και ισχυρά μπάσα, χωρίς στρεβλώσεις. Χάρη σε μία πλήρη γκάμα τεχνολογιών ήχου της Sony, όπως οι Clear Bass, Clear Stereo και Clear Phase, η ακρόασή σας βελτιώνεται. Το χαρακτηριστικό DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) αποκαθιστά ακόμα και τις πιο διακριτικές λεπτομέρειες σε υψηλή συχνότητα, οι οποίες χάνονται, όταν ακούτε υπερ-συμπιεσμένα ψηφιακά μουσικά αρχεία. Η τεχνολογία VPT (Τεχνολογία Virtualphones), που είναι μοναδική στη Sony, προσθέτει ακόμα μία διάσταση στην ακρόασή σας, προσφέροντας αυθεντική ατμόσφαιρα από στούντιο, club ή αρένα.

Χρησιμοποιήστε τα παρεχόμενα ενδώτια ακουστικά και αφήστε την ισχυρή ακύρωση ψηφιακού θορύβου να αποκόψει ενοχλητικούς ήχους από το περιβάλλον, μέχρι και 98%. Είτε ταξιδεύετε με αεροπλάνο, με λεωφορείο, είτε με τρένο – ή ακόμα αν εργάζεστε στο γραφείο σας – το Walkman® E580 θα σάς βυθίσει σε έναν μακάριο κόσμο αδιάλειπτου ήχου.

Για πρώτη φορά, η σειρά E των Walkman® σάς δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τα μουσικά σας αρχεία στο δημοφιλές φορμά FLAC, διευρύνοντας επιπλέον τις ακουστικές σας επιλογές.

Ο εκπληκτικός ήχος του Walkman® συνδυάζεται με την εξίσου εξαιρετική εμφάνισή του - αυτό το λεπτό, κομψό σώμα του, από αλουμίνιο, που τραβάει τα βλέμματα.

 

Walkman® E380

Το χρωματιστό, compact Walkman® της σειράς E380 αποτελεί την εισαγωγή στο μυθικό ήχο των Walkman® για νεαρούς εραστές της μουσικής αλλά και σπουδαστές.

Αποκομίστε ό,τι καλύτερο από τη μουσική σας συλλογή με την τεχνολογία Clear Bass για ικανοποιητικό ήχο, χωρίς αλλοίωση, και την τεχνολογία Clear Stereo, που κρατάει διαχωρισμένα τα δεξιά από τα αριστερά κανάλια. Η λειτουργία Dynamic Normaliser μειώνει τις ξαφνικές μεταπτώσεις στην ένταση του ήχου, ανάμεσα στα κομμάτια που ακούτε σε λειτουργία shuffle. Διαθέτει επίσης έναν αντισταθμιστή 5-band με προκαθορισμένες και εξατομικευμένες ρυθμίσεις για να απολαμβάνετε τον ήχο, όπως ακριβώς σας αρέσει.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στην ευκρινή, φωτεινή οθόνη LCD ή ακούστε ραδιοφωνικούς σταθμούς στα FM. Με διάρκεια χρόνου αναπαραγωγής μουσικής μέχρι 30 ώρες, με μία μόνο φόρτιση, η μπαταρία έχει αρκετή αντοχή για να σας κρατάει συντροφιά σε μακρινά ταξίδια.

Οι νέες συσκευές αναπαραγωγής βίντεο και ΜΡ3 Walkman® NWZ-E580 και NWZ-E380, από τη Sony, θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από τον Σεπτέμβριο.

 

* Με την προϋπόθεση ότι για την αναπαραγωγή ήχου χρησιμοποιείται φορμά MP3 στα 128kbps, διάρκεια τραγουδιού: 4 λεπτά

** Με την προϋπόθεση ότι για την αναπαραγωγή ήχου χρησιμοποιείται φορμά MP3 στα 128kbps

*** Με την προϋπόθεση ότι για την αναπαραγωγή βίντεο χρησιμοποιείται φορμά MPEG4 στα 384kbps

**** Με την προϋπόθεση ότι για την αναπαραγωγή βίντεο χρησιμοποιείται φορμά WMV9 στα 384kbps