Gaming ακουστικά με την υπογραφή της Sony

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010 Κατηγορία Technology News

Θέλεις να παίζεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια με την ένταση στο maximum αλλά η οικογένεια σου διαμαρτύρεται; Κανένα πρόβλημα!

Η Sony παρουσιάζει δύο νέα ζευγάρια ακουστικών, φτιαγμένα ειδικά για gamers. Το μοντέλο DR-GA500 έρχεται με ψηφιακό ήχο surround 5.1, ενώ το οικονομικότερο DR-GA200, με στερεοφωνικό ήχο. Επιπλέον, από τις 15 Οκτωβρίου θα μπορείς να βρεις και τα δύο μοντέλα σε ειδική συσκευασία που θα περιλαμβάνει το πολυαναμενόμενο Medal Of Honor (αναλυτικό review του οποίου μπορείς να διαβάσεις στο τεύχος Οκτωβρίου του i-TECH4u). Ακολουθεί το δελτίο τύπου της εταιρείας.

 

Δελτίο Τύπου

Η Sony παρουσιάζει δύο ιδιαίτερα ζεύγη ακουστικών, ειδικά για το χώρο του gaming. Το κάθε μοντέλο έχει σχεδιαστεί έπειτα από εκτεταμένη έρευνα μεταξύ των χρηστών, η οποία έδειξε πως ακριβώς επιθυμούν τα ιδανικά ακουστικά οι διάφορες κατηγορίες gamer.

Το μοντέλο DR-GA500 συνδυάζει έναν αποκωδικοποιητή Dolby Pro Logic IIx με τη μοναδική τεχνολογία Sony Virtual Phones™ Technology (VPT), για να δημιουργεί πειστικά εφέ 7.1ch 3D surround. Ο επεξεργαστής σήματος βρίσκεται σε μια ανεξάρτητη εξωτερική μονάδα – compact σχεδίασης.

Το αποτέλεσμα είναι ήχος πλούσιος σε λεπτομέρειες, κατανεμημένες με ακρίβεια στο χώρο, όπου μπορείτε να εντοπίσετε τα πάντα, από τα ανάλαφρα βήματα κάποιου που πλησιάζει μέχρι την έκρηξη μιας χειροβομβίδας. Αυτό το ηχητικό περιβάλλον είναι ιδανικό για παιχνίδια τύπου first person shooter (FPS), στα οποία ό,τι ακούει ο παίκτης είναι συνήθως εξ’ ίσου σημαντικά με ό,τι βλέπει.

Τα DR-GA500, με την αξεπέραστη ποιότητα ήχου, σας χαρίζουν την καλύτερη απόδοση που είχατε ποτέ σε παιχνίδι. Είναι κάτι που δεν μπορείτε να ξεχάσετε, αν στα αλήθεια παίζετε για να κερδίσετε.

Και όπως γνωρίζει πολύ καλά κάθε gamer, οποιοδήποτε πλεονέκτημα μπορείτε να αποκτήσετε, μπορεί να κάνει την διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας…

Τόσο τα DR-GA500, όσο και τα DR- GA200 απευθύνονται, επίσης, στους χρήστες των παιχνιδιών στρατηγικής και των online multiplayer games, όπου το πολύωρο παιχνίδι είναι ο κανόνας. Οι μονάδες οδήγησης των 40 mm δίνουν εξαιρετική ποιότητα ήχου με ζωντανά, δυνατά μπάσα και ευκρινείς υψηλές συχνότητες, ενώ η σχεδίαση της Sony «triple enfolding» θα προσφέρει άνετη και ξεκούραστη χρήση, όσες ώρες και αν φοράτε τα ακουστικά.

Και τα δύο μοντέλα ακουστικών έχουν όμορφη εμφάνιση, χάρη στην ξεχωριστή τους σχεδίαση, που τα κάνει να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Έχουν χρησιμοποιηθεί ανθεκτικά υλικά, είναι εξ’ ίσου πρακτικά και εντυπωσιακά, αλλά το πραγματικό τους μυστικό κρύβεται στην άνετη και ξεκούραστη χρήση.

Το triple enfolding design της Sony βασίστηκε σε έρευνες μεταξύ των χρηστών και έδωσε έμφαση στο θέμα του εξαερισμού και της μειωμένης πίεσης πάνω στο αυτί. Αυτά εγγυώνται πολλές ώρες χρήσης, χωρίς ο χρήστης να αποσπάται σταδιακά από το παιχνίδι ή να δυσανασχετεί.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ένα υψηλής ποιότητας compact μικρόφωνο boom, ώστε να ικανοποιηθούν και οι πλέον απαιτητικοί gamer.

Προωθητική Ενέργεια με το «Medal Of Honor»

Μια συσκευή τόσο καλής ποιότητας πρέπει να υποστεί και την απόλυτη δοκιμασία. Από τις 15 Οκτωβρίου το DR-GA500 και το DR-GA200 θα κυκλοφορούν με ένα δωρεάν αντίτυπο του πολυαναμενόμενου νέου βιντεοπαιχνιδιού Medal Of Honor™, για έναν παίκτη. Ανακαλύψτε τα μυστικά αυτής της εξελιγμένης στρατιωτικής προσομοίωσης στη διεύθυνση: http://www.medalofhonor.com/ και ψάξτε για την προωθητική αυτή ενέργεια  στα καταστήματα.