Οθόνες με 10 σημεία αφής παρουσιάζει η AOC

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 Κατηγορία Technology News

Στις 21,5 και 23,6 ίντσες.

Δελτίο Τύπου

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC παρουσιάζει δύο νέες οθόνες με δέκα σημεία ελέγχου αφής. Τα Full HD μοντέλα με πιστοποίηση Windows 8 ανήκουν στη καινοτόμο 72 Series και  διαθέτουν βολική  λειτουργία κλίσης για καλύτερη εμπειρία ελέγχου αφής. Εξοπλισμένες με υψηλής ποιότητας IPS πάνελ μεγέθους  21,5″ (54,6 εκ) και 23,6″ (59,9 εκ),  οι νέες touch οθόνες προσφέρουν υπέρ-ευρεία γωνία θέασης και πολλά χαρακτηριστικά, όπως θύρες USB και ενσωματωμένα ηχεία.  Επιπλέον έχουν μικρόφωνο και κάμερα 720p για εύκολες κλήσεις video.

 

Το κατάλληλο άγγιγμα

Οι οθόνες αφής αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Τα Windows 8  προσφέρουν μια εντελώς νέα εμπειρία για gaming, streaming και αναζήτηση στο διαδίκτυο. Η AOC συμβάλλει στην εξέλιξη αυτής της κατηγορίας παρουσιάζοντας οθόνες με δέκα σημεία αφής. Το Full HD μοντέλο 21,5" (54,6 εκ) i2272Pwhut και το ακόμα μεγαλύτερο 23,6" (59,9 εκ) αδελφάκι του,  i2472Pwhut έχουν πιστοποιηθεί με τα Windows 8. Με τον υπέρυθρο έλεγχο αφής δέκα σημείων, επιτρέπεται η εισαγωγή στοιχείων με τη χρήση δύο χεριών είτα πρόκειται ο χρήστης να πληκτρολογήσει ένα επαγγελματικό μηνύμα  στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, είτε  να παίξει πιάνο μέσω εφαρμογής των Windows 8, ή να διασκεδάσει με παιχνίδια. Οι συγκεκριμένες οθόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως απλές οθόνες.

 

Προηγμένες προδιαγραφές

Εξοπλισμένες με υψηλού βαθμού IPS πάνελ, οι οθόνες myTouchDisplays με την εξαιρετικά ευρεία γωνία  των  178° αποτελούν την ιδανική λύση τόσο για οικιακή ψυχαγωγία όσο και για επαγγελματική χρήση. Οι οθόνες WLED-backlit αποδίδουν ανάλυση Full HD με φωτεινότητα  250 cd/m² και χρόνο απόκρισης pixel μόνο 5 ms – ιδανικό για παιχνίδια. Μαζί με την υποδοχή    D-Sub, πηγές σήματος μπορούν να συνδεθούν μέσω δύο HDMI θυρών. Με τη λειτουργία MHL , οι οπαδοί του Android  μπορούν να συνδέσουν απευθείας τη συμβατή συσκευή τους στην οθόνη και να προβάλλουν περιεχόμενο σε μεγάλη διάσταση για φίλους, οικογένεια ή συναδέλφους.

 

Πλούσια χαρακτηριστικά

Τα μοντέλα της 72 Series είναι εξοπλισμένα με ένα σετ ηχείων 2 watt, που παρέχει αρκετή ενέργεια ήχου για την απόλαυση περιεχομένου πολυμέσων . Επιπλέον διαθέτουν περιφερειακά και άλλα USB gadgets, όπως  pen drives που συνδέονται με την οθόνη μέσω USB 3.0 και  USB 2.0 θυρών (ανά δύο). Για τηλεδιασκέψεις ή κλήσεις video μέσω Skype ή άλλων εφαρμογών, η AOC ενίσχυσε τα μοντέλα myTouchDisplays με κάμερα 720p καθώς και με ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο. Ο κομψός σχεδιασμός περιλαμβάνει λειτουργία κλίσης που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουνε με εργονομία την οθόνη στις ανάγκες τους.

Οι οθόνες myTouchDisplays  της AOC είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά με ενδεικτική τιμή  €404 για το 21,5″ μοντέλο  i2272Pwhut  και €441 για το i2472Pwhut (23,6″).