Καλύτερα τα πηγαίνει το Twitter

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 Κατηγορία Technology News
13 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες προστέθηκαν στο social network.

Ανταποκρίθηκε τελικά στις προσδοκίες των επενδυτών το Twitter, μιας και κατά τη διάρκεια του τρίτου οικονομικού τριμήνου του έτους, οι ενεργοί χρήστες του αυξήθηκαν κατά 13 εκατομμύρια, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό τους αριθμό στα 284 εκατομμύρια (μιλάμε πάντα για ενεργούς χρήστες το μήνα).

Αυτό που ανησυχεί πλέον τους επενδυτές, είναι πως η ανάπτυξή του μοιάζει να επιβραδύνεται, αφού στο πρώτο τρίμηνο του έτους είχαμε προσθήκη 14 εκατομμυρίων ενεργών χρηστών, ενώ στο δεύτερο τρίμηνο 16 εκατομμύρια. Ο Dick Costolo (CEO του Twitter), ωστόσο, δεν δείχνει να αγχώνεται ιδιαίτερα και δήλωσε στο CNBC ότι σαφώς και προτεραιότητά τους είναι να αυξήσουν τους ενεργούς χρήστες, όμως είναι πρακτικά αδύνατο ο αριθμός τους να αυξάνεται με τους ίδιους μεγάλους ρυθμούς για πάντα.

Αυτή τη στιγμή, το Twitter εστιάζει στη βελτίωση της εμπειρίας χρήσης, προσπαθώντας να διευρύνει το υλικό που μπορούν τα μέλη του να δουν στο feed τους. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως το 80% των ενεργών χρηστών προτιμά να χρησιμοποιεί το Twitter από φορητές συσκευές.