Η Intertech A.E. υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ricoh International

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2014 Κατηγορία Technology News
Αντιπροσώπευση του μεγαλύτερου κατασκευαστή μηχανημάτων διαχείρισης εγγράφων.

Δελτίο Τύπου

Η Intertech A.E., μέλος του επιχειρηματικού ομίλου DEMCΟ και εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Αθήνας από το 1995 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρεία Ricoh International για την αντιπροσώπευση και τη διανομή, των μηχανημάτων που κατασκευάζει, στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα η Intertech αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση και τη διανομή των εκτυπωτικών μηχανημάτων Gestetner στην Ελλάδα, τα οποία θα προωθήσει μέσω του ήδη εγκατεστημένου δικτύου πώλησης που διαθέτει. Στόχος της είναι να εδραιώσει τη θέση της στην ελληνική αγορά και να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τα προϊόντα της εταιρείας Ricoh International.

Η Ricoh ιδρύθηκε το 1936 και κατέχει την πρώτη θέση στην παγκόσμια αγορά διαχείρισης εγγράφων, με γραφεία σε κάθε γωνιά του κόσμου, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε εταιρικούς και μη πελάτες. Διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο πωλήσεων κι άμεση, απαράμιλλη εξυπηρέτηση σε ολόκληρο τον κόσμο, που την έχουν καθιερώσει σαν ένα αξιόπιστο, παγκόσμιο συνεργάτη. Το μέγεθος της, αποτελεί, για τη Ricoh, τo βασικότερο της πλεονέκτημα. Με παρουσία σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο, απασχολεί πάνω από 107.000 εργαζομένους και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους συνεργάτες και στους πελάτες της.