Προσιτή ψυχαγωγία για τα παιδιά με το PlayStation Portable

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010 Κατηγορία Technology News

Συναρπαστικά παιχνίδια PSP για όλες τις ηλικίες, όλα τα ενδιαφέροντα και όλα τα πορτοφόλια.

Δελτίο Τύπου

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) προσφέρει την ερχόμενη εορταστική περίοδο το ιδανικό πακέτο ψυχαγωγίας για παιδιά, σε συνδυασμό με μια μεγάλη γκάμα τίτλων που θα κυκλοφορήσουν για τη φορητή πλατφόρμα του PSP™ (PlayStation®Portable). Όταν τα παιδιά δε χρησιμοποιούν το PSP τους για να ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική ή να παρακολουθήσουν τηλεοπτικές εκπομπές, μπορούν να εξερευνήσουν έναν ολόκληρο gaming κόσμο, με τα πιο σύγχρονα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας μέχρι μια ολόκληρη σειρά κλασικών τίτλων σε προσιτές τιμές.

Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα PSP τίτλων από τη συλλογή ‘Essentials’. Σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από καταδιώξεις με αυτοκίνητα μέχρι διαπλανητικές βόλτες κι από δοκιμασίες γενικών γνώσεων μέχρι μαγικές περιπέτειες.

 

PSP Essentials

Διαθέσιμη για την εορταστική περίοδο θα είναι και η ιδιαίτερα προσιτή συλλογή PSP Essentials, με μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών από γνωστές σειρές, σε πολύ προσιτή τιμή. Ταξιδέψετε σε όλο το γαλαξία με το Ratchet & Clank™: Size Matters, εξολοθρεύστε ζωύφια στο Daxter™ ή πάρτε μέρος στις κούρσες μηδενικής βαρύτητας του WipEout™ Pure και πολλά ακόμη.  Με μια σειρά ιδιαίτερα ποιοτικών παιχνιδιών σε αφάνταστα προσιτή τιμή, οι gamers δεν θα ξέρουν ποιο να πρωτοδιαλέξουν αυτές τις γιορτές.

«Χάρη στο PSP, παιδιά όλων των ηλικιών μπορούν να επιλέξουν από τη μεγαλύτερη γκάμα τίτλων που προσφέραμε ποτέ, σε άκρως προσιτές τιμές, που καμία άλλη φορητή παιχνιδομηχανή δε μπορεί να προσφέρει», δήλωσε η Isabelle Tomatis, European Marketing Manager, Hardware and Platforms της SCEE. «Το PSP είναι το ιδανικό δώρο, αφού φέρνει στα χέρια σας έναν ολόκληρο κόσμο παιχνιδιών, ταινιών, μουσικής και ψυχαγωγίας και η σειρά Essentials καθιστά τον εμπλουτισμό της συλλογής σας πιο εύκολο και οικονομικό από ποτέ».

Αναζητήστε αυτά, αλλά και πολλά ακόμη παιχνίδια που κυκλοφορούν για PSP επιτρέποντας σε όλους να απολαύουν την απόλυτη εμπειρία φορητού gaming σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

 

Για να ανακαλύψετε ακόμη περισσότερα επισκεφθείτε το www.mypspworld.com