Το πιο φορητό ηχείο της Ultimate Ears γίνεται ακόμη καλύτερο

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 Κατηγορία Technology News
Δυνατότερος ήχος και μεγαλύτερη ασύρματη εμβέλεια στο UE Roll 2.

Η Ultimate Ears συνεχίζει να παρέχει πρωτοποριακή σχεδίαση και καινοτομία με τα ασύρματα ηχεία της, προσθέτοντας το UE ROLL 2 στην οικογένεια ασύρματων και φορητών ηχείων που λειτουργούν οπουδήποτε. Ξεκινώντας με το UE BOOM το 2013 και φτάνοντας τώρα σε νέα επίπεδα με την παρουσίαση του UE ROLL 2, η UE συνεχίζει να πρωτοπορεί στην κατηγορία ηχείων Bluetooth από τη σχεδίαση έως τον ήχο.

Είτε είσαι στην παραλία είτε ταξιδεύεις, το UE ROLL 2 προσφέρει δυναμική ψυχαγωγία, με 15 τοις εκατό περισσότερο ήχο και αυξημένη ασύρματη εμβέλεια 30 μέτρων, ενώ διατηρεί την κομψή σχεδίαση σε σχήμα δίσκου του αυθεντικού UE ROLL. Το UE ROLL 2 ζυγίζει περίπου 230 γραμμάρια και παρέχει δυνατότερο ήχο χωρίς αύξηση του μεγέθους ή επιπλέον όγκο.
UE-Roll-2
Το UE ROLL 2 μπορεί να σε ακολουθήσει στην επόμενη περιπέτειά σου. Αυτό το μικρό και ελαφρύ ηχείο είναι εξοπλισμένο με έναν ελαστικό ιμάντα σε σχήμα βρόχου που το καθιστά φορητό και ευέλικτο. Μπορείς να το δέσεις στο σακίδιο, τη ζώνη ή το ποδήλατό σου, για να έχεις μουσική όπου και αν βρίσκεσαι. Είναι αδιάβροχο (με πιστοποίηση IPX7), ανθεκτικό σε πτώσεις και έχει κατασκευαστεί ώστε να αντέχει τις δονήσεις παρέχοντας, παράλληλα, άψογο ήχο απευθείας από την παλάμη του χεριού σου.

"Χάρη στον ελαστικό ιμάντα σε σχήμα βρόχου, το UE ROLL είναι το πιο φορητό, βολικό και ευέλικτο ηχείο της οικογένειας προϊόντων μας", αναφέρει η Charlotte Johs, Γενική Διευθύντρια της Ultimate Ears. "Κανένα άλλο ηχείο δεν έχει ό,τι χρειάζεται για να το κρεμάσει ο χρήστης στο ντους, να το πάρει μαζί του στην πισίνα ή να το δέσει στο ποδήλατό του. Το UE ROLL 2 παρέχει όλες αυτές τις δυνατότητες μαζί με βελτιωμένο ήχο και μεγαλύτερη ασύρματη εμβέλεια, ώστε να κάνετε αυτό που αγαπάτε με μεγαλύτερη ελευθερία και ευελιξία."

Το UE ROLL 2 συνοδεύεται από το σωσίβιο UE Floatie, ώστε το ηχείο να μπορεί να επιπλέει μαζί σου στην πισίνα, ενώ διασκεδάζεις στο πάρτι σου. Aναμένεται να είναι διαθέσιμο στις Η.Π.Α. και σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης τον Μάιο του 2016, με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €99.