Ελληνικό Facebook Messenger Bot, από το BestPrice.gr

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016 Κατηγορία Technology News
Κάνει πιο εύκολη την αναζήτηση προϊόντων.

Το πρώτο Facebook Messenger Bot στην ελληνική αγορά παρουσίασε η δημοφιλής υπηρεσία αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών, BestPrice.gr, με στόχο να προσφέρει στους χρήστες την πιο εύκολη και γρήγορη έρευνα αγοράς.

Ψάχνεις τηλέφωνα, laptop και τηλεοράσεις; Ρούχα, παπούτσια και είδη προσωπικής περιποίησης; Ή μήπως είδη οικιακού εξοπλισμού και εργαλεία; Ό,τι κι αν ψάχνεις, το Messenger Bot του BestPrice.gr, υπόσχεται να σου λύσει τα χέρια στις online αγορές σου.

Η χρήση του είναι απλή. Μπαίνεις στο https://m.me/bestprice.gr και πληκτρολογείς τον τίτλο του προϊόντος που αναζητάς. Για παράδειγμα: "iPhone 6 τιμή;" ή "Πόσο κοστίζει μια τηλεόραση LG 49 ίντσες;"Εναλλακτικά, αν προτιμάς τον παραδοσιακό τρόπο, μπαίνεις στη σελίδα του BestPrice.gr στο Facebook, κάνεις κλικ στο "Μήνυμα" και υποβάλλεις την ερώτησή σου. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή του Messenger στο κινητό σου.

Το Messenger Bot του BestPrice.gr απαντά στις ερωτήσεις σου για οποιοδήποτε προϊόν σε ενδιαφέρει, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εάν η απάντηση που λάβεις δεν είναι ακριβής, δοκίμασε ξανά εισάγοντας πιο συγκεκριμένα ποιο προϊόν αναζητάς.

Σύμφωνα με την εταιρεία, σταδιακά το bot θα "ωριμάζει" και θα γίνεται εξυπνότερο παρέχοντας έτσι ακόμη πιο χρήσιμες πληροφορίες και απαντήσεις. Δες παρακάτω το σχετικό βίντεο.

Δες το video!