Οι Νικητές του PES League 2010!

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010 Κατηγορία Technology News
pes winner pes winner pes winner

To Pepsi Max PES League 2010 ολοκληρώθηκε! Οι Μεγάλοι  νικητές είναι ο Μιχάλης Καλεώδης  και ο Αλέξανδρος  Μάντης !

 

Το Pepsi Max PES League 2010 που διοργάνωσε η Zegetron Α.Ε. ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Απριλίου 2010. Οι φανατικοί του πιο αναγνωρίσιμου game ποδοσφαίρου συγκεντρώθηκαν για την επίσημη πλέον αναμέτρηση στο  Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Palace στο Μαρούσι για την τελική αναμέτρηση! Η προσέλευση του κοινού ήταν εντυπωσιακή, καθώς υπήρξαν χιλιάδες φανατικοί που ήρθαν για να αγωνιστούν, να παρακολουθήσουν την τελική φάση του Πρωταθλήματος αλλά και φίλοι των συμμετεχόντων που τους συνόδευσαν για να τους υποστηρίξουν και να τους χειροκροτήσουν.

 To  Pepsi Max PES League 2010 τελείωσε με έναν συναρπαστικό τελικό μεταξύ του Μιχάλη Καλεωδή (που αγωνίστηκε με τη Real) και του Αλέξανδρου Μάντη (που αγωνίστηκε με τη Barcelona). Ο Καλεωδής ο οποίος είχε καταφέρει να παραμείνει αήττητος για 37 αγώνες έχασε στην πρώτη φάση αλλά τελικά κατάφερε να ανατρέψει ένα 3-0 εις βάρος του σε 4-3 σε έναν συναρπαστικό τελικό.

 Ανακοινώνουμε παρακάτω τα ονόματα των τριών Μεγάλων νικητών ! Οι δύο πρώτοι θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό PES LEAGUE το Σεπτέμβριο στο Μονακό!

 1ος Μιχάλης Καλεωδής , Χιώτης Φοιτητής στη Λάρισα. Πρωταθλητής Πειραιά και Πελοποννήσου αλλά δεύτερος στο Πρωτάθλημα της Θεσσαλίας. (έλαβε μέρος σε 3 τουρνουά!). Το Πρωτάθλημα Θεσσαλίας είναι το δυνατότερο μια και πολλοί από τους καλύτερους παίκτες (συμπεριλαμβανομένου και του πρωταθλητή του 2008) εδρεύουν στο Βόλο και τη Λάρισα.

 2ος Αλέξανδρος Μάντης Outsider. Εξαιρετικά επιθετικός παίκτης που όμως δεν είχε πετύχει κάποια μεγάλη διάκριση μέχρι να φτάσει στους τελικούς.

 3ος Θεόδωρος Ιωσιφίδης Αθηναίος. 2η θέση στο τουρνουά Πειραιά. Είναι εργαζόμενος και όχι φοιτητής (26 ετών) πράγμα σπάνιο για παίκτες της κλάσης του. Οι καλύτεροι παίκτες σε όλα τα τουρνουά Pro Evolution Soccer είναι πάντα φοιτητές.

 Το Pepsi Max PES tour 2010 ολοκληρώθηκε μετά από 10 τουρνουά σε 8 πόλεις και πάνω από 3000 διαγωνιζόμενους. Η κοινότητα του PES League αριθμεί πλέον πάνω από 4.000 μέλη. Το PES League 2010 θα ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο με τον παγκόσμιο τελικό στο Μονακό!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τελικός PES League 2010: Highlights Samsung NaviBot »