Νέα Dell Alienware 15 και 17

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 Κατηγορία PC - Tablets
Μπες στο παιχνίδι!

H Alienware, συμπληρώνοντας την 20η της επέτειο ως πρωτοπόρος στα συστήματα PC υψηλής απόδοσης, βελτιώνει ακόμη περισσότερο την εμπειρία των gamers με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας των πρώτων της VR-ready laptops.Οι νέας γενιάς, πανίσχυροι gaming φορητοί υπολογιστές της Alienware είναι πλέον διαθέσιμοι στην ελληνική αγορά και τα χαρακτηριστικά τους κάνουν τον ανταγωνισμό να κοκκινίζει από ντροπή. Βλέπεις, σχεδιάστηκαν για προκαλούν χάος, αφού ενσωματώνουν την απίστευτη, ολοκαίνουρια GPU NVIDIA GeForce GTX σειράς 10 και υπερχρονισμένους επεξεργαστές για να προσαρμόσεις το παιχνίδι στις προτιμήσεις σου. Έτσι, μπορείς να ζήσεις την εμπειρία παιχνιδιού 4Κ και δυνατές συγκινήσεις εικονικής πραγματικότητας, στα πιο προηγμένα φορητά gaming συστήματα που δημιουργήθηκαν ποτέ.

Η Alienware χρησιμοποιεί για τα συγκεκριμένα laptops, τα τελευταία της μηχανολογικά επιτεύγματα, όπως την αξιοποίηση νέων υλικών κατασκευής για την βελτίωση της θερμικής διαχείρισης για αυτά τα δυνατά εξαρτήματα, ενώ παράλληλα, προσδίδει ανθεκτικότητα και ακαμψία στην βραβευμένη σχεδιαστική αισθητική Alienware.

Dell-Alienware 15-17 Family GraphicsAmplifier

Σχεδιασμένα για Gamers
Η καινοτομική μηχανολογική προσέγγιση που εστιάζει στις ανάγκες των gamers, υπήρξε ανέκαθεν το σημείο αναφοράς της Alienware και το μυστικό της επιτυχίας κατά την 20ετή της πορεία. Οι ανάγκες για υψηλότερες αναλύσεις, πιο ρεαλιστικό gameplay και εικονική πραγματικότητα, οδηγούν σε αναζήτηση μεγαλύτερης απόδοσης και για την Alienware, καλύτερης σχεδίασης. Η έξυπνη ενσωμάτωση νέων υλικών, όπως ανοδιωμένο αλουμίνιο, κράμα μαγνησίου, ενισχυμένο ατσάλι και χαλκός, προσδίδουν μορφή και λειτουργικότητα σε αυτή τη νέα σχεδίαση. Η προσθήκη χαλκού στο μοναδικό στο είδος του σύστημα θερμικής απαγωγής, βελτιώνει τις δυνατότητες ψύξης, τόσο για τον επεξεργαστή, όσο και για τη μονάδα γραφικών. Σε συνδυασμό με τη νέα σχεδίαση “hinge-forward”, o εξαερισμός είναι σε θέση να αυξάνει την απόδοση, καθώς η περισσότερη θερμική απαγωγή κατευθύνεται προς τα επάνω και προς τα πίσω. Το ολοκαίνουριο πληκτρολόγιο Alienware TactX, διαθέτει βελτιστοποιημένο φωτισμό RGB LED για τα πλήκτρα, αλλά και πλήρη διαδρομή πληκτρολόγησης 2,2mm με απίστευτη αίσθηση, αλλά και ενίσχυση της ανθεκτικότητας χάρη στη χρήση ατσαλιού. Η χρήση κραμάτων αλουμινίου και μαγνησίου, βελτιώνουν την ποιότητα της σχεδίασης και την ακαμψία, ενώ το φινίρισμα αποτρέπει τα κατάλοιπα από δαχτυλιές και επιτείνει το άγριο look αυτών των laptops. Η νέα σχεδίαση των ηχείων, βελτιώνει την έξοδο του ήχου και περιλαμβάνει, εσωτερικά, έξυπνους ενισχυτές που παρακολουθούν τις ηχητικές κυματομορφές και αξιοποιούν τη θερμική ροή του αέρα για την ενίσχυση του ήχου. Αυτές οι βασικές αλλαγές στη σχεδίαση, βοήθησαν στην ενίσχυση της εκπληκτικής απόδοσης των κορυφαίων υποσυστημάτων και επιτρέπουν στα laptops να είναι ακόμη λεπτότερα από τους προκατόχους τους.

Dell-Alienware 15-17 Inside

Alienware 17
Το νέο Alienware 17 είναι το απόλυτο gaming notebook, δίνοντας έμφαση στο μέγεθος της οθόνης, την απόδοση του gaming και την καθηλωτική, συνολικά, εμπειρία. Αυτό το κορυφαίο notebook, ενισχύεται ακόμη περισσότερο χάρη στους υπερχρονισμένους επεξεργαστές Intel Core i7 k-series και τη μνήμη DDR4 με ταχύτητα μέχρι 2667 MHz. Υπάρχει δυνατότητα προαιρετικής προσθήκης αισθητήρα IR Tobii με τεχνολογία παρακολούθησης των ματιών, που προσφέρει νέες δυνατότητες χειρισμού, ανάλογα με το που κατευθύνει ο χρήστης το βλέμμα του. Επιτρέπει στους gamers να βελτιώσουν τις ικανότητές τους με τη νέα εφαρμογή Overwolf, η οποία αναπαράγει τις εναλλαγές του βλέμματος, ώστε οι παίκτες να έχουν μια εικόνα του που ακριβώς βλέπουν στο παιχνίδι, όταν παίζουν, και με αυτόν τον τρόπο να εντοπίσουν τα λάθη τους και την επόμενη φορά να εστιάσουν τη ματιά τους στις ευκαιρίες που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να συντρίψουν τους αντιπάλους τους. Η Tobbi συνεργάζεται με την Alienware για την προσθήκη αποκλειστικών χαρακτηριστικών όπως, ενισχυμένη ανίχνευση παρουσίας που συνδέεται με τις εμβληματικές ζώνες φωτισμού AlienFX –ολόκληρο το σύστημα φωτισμού LED αλλάζει, ανάλογα με το που κοιτάζει ο χρήστης. Μόνο στο σύστημα της Alienware η κάμερα της Tobii δίνει τη δυνατότητα ανίχνευσης του βλέμματος και επιτρέπει την καταγραφή και εξαγωγή των ακολουθιών του βλέμματος, με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης μέσα στο παιχνίδι. Επίσης, μπορεί να αντιληφθεί την παρουσία και την προσήλωση του παίκτη πάνω σε διάφορα στοιχεία της συσκευής, κλειδώνοντάς την όταν αυτός απομακρυνθεί. Αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά, βοηθούν στη βελτιστοποίηση της ισχύος, της απόδοσης και της ασφάλειας.

Alienware 15
Το νέο Alienware 15 ισορροπεί την ανάγκη για απόδοση αλλά και για φορητότητα, απευθυνόμενο στους gamers που θέλουν και τα δύο. Συμπυκνώνει περισσότερη δύναμη σε λεπτότερο σασί και έρχεται εφοδιασμένο με επιλογές γραφικών, τόσο από την AMD, όσο και από την NVIDIA, περιλαμβάνοντας την εντυπωσιακή, VR-ready NVIDIA GeForce GTX 1060. Είναι εφοδιασμένο, ως στάνταρ, με οθόνη 15.6” FHD, IPS Anti-Glare, μέγιστης φωτεινότητας 300-nits, ενώ μπορεί να παραγγελθεί με οθόνη FHD 120Hz και τεχνολογία NVIDIA G-Sync για εξαιρετικά ομαλά και συγχρονισμένα frame rates ή με οθόνη τύπου UHD IGZO για αναλύσεις 4K. Η εξαιρετική του μπαταρία ιόντων λιθίου 68 watt-hour το κρατά σε λειτουργία επί μακρόν, ενώ μπορεί να αλλαχτεί με ακόμη μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία 99 watt-h για ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία.

Πλούσιες επιλογές Gaming
Ο ενισχυτής γραφικών Alienware Graphics Amplifier, είναι σχεδιασμένος για να εκτοξεύσει το mobile gameplay σε ταχύτητες warp, συνδεόμενος με τα Alienware laptops. Είναι συμβατός με κάρτες γραφικών πλήρους μεγέθους, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά ισχυρός ώστε να μεταμορφώσει το mobile gaming και να χαρίσει γραφικά ποιότητας 4Κ.

Dell-Monitor

Ιδανικές προσθήκες για τον ενισχυτή γραφικών και γενικά όλα τα συστήματα της Alienware αποτελούν οι οθόνες της Dell, οι οποίες ανήκουν στις κορυφαίες οθόνες στον κόσμο. Το μοντέλο Dell S2716DG είναι ένα εντυπωσιακό Gaming Monitor 27 ιντσών, με σχεδίαση edge-to-edge και ανάλυση QHD (2560x1440 στα 144 Hz), ταχύτατη απόκριση και υποστήριξης της τεχνολογίας NVIDIA G-Sync technology. Το νέο Dell 24 Gaming Monitor (S2417DG) χαρίζει επίσης κρυστάλλινα γραφικά ανάλυσης QHD και συμβαδίζει με την ταχύτητα των gamers, αφού το input lag είναι ανύπαρκτο και η απόκριση του panel περιορίζεται στο 1 ms, δίνοντας στον παίκτη ένα αποφασιστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Το Dell UltraSharp 34 Curved Monitor (U3417W), προσφέρει τα πλεονεκτήματα του κυρτού πλαισίου και των οθονών ultra-wide, αλλά πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, καθώς προσφέρει ακόμη πιο καθηλωτική εμπειρία θέασης. Είναι η ιδανική οθόνη για παιχνίδια που ωφελούνται από εκτεταμένη περιφερειακή όραση, ενώ παράλληλα, προσδίδει κινηματογραφική διάσταση στον ήχο, χάρη στα ενσωματωμένα ηχεία 18W.

Διάθεση Dell, 210-8129810, www.dell.com/gr/p/alienware-laptops
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νέο Alienware Aurora Νέο Dell Inspiron 11 3000 »