LG 38UC99 21:9 UltraWide Curved Display

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017 Κατηγορία PC - Tablets
To No1 σε πωλήσεις 21:9 monitor παγκοσμίως!

Η εργασία σου απαιτεί να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα περισσότερες από μια εφαρμογές στην οθόνη; Αν ναι, τότε μπροστά σου έχεις το απόλυτο monitor για multi-tasking επαγγελματίες -δεν έχει τυχαία εξάλλου τον τίτλο του Νο1 21:9 monitor σε πωλήσεις παγκοσμίως! Το LG 38UC99 διαθέτει κυρτή 21:9 Ultra Wide οθόνη 38 ιντσών με ανάλυση QHD+ (δηλαδή 3840x1600 pixels) και υπόσχεται να αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο εργάζεσαι. Χάρη στη διευρυμένη θέαση που προσφέρουν οι LG 21:9 οθόνες σε σχέση με τις συμβατικές 16:9, η ανάπτυξη περιεχομένου και η επεξεργασία βίντεο, η επεξεργασία εικόνας, η σχεδίαση ιστοσελίδων, αλλά και η ταυτόχρονη ανάλυση δεδομένων πολλαπλών οικονομικών στοιχείων γίνονται παιχνίδι!

LG-Ultra Wide Monitor 2

Η οθόνη της LG προσφέρει απόδοση χρωμάτων εξαιρετικής ακρίβειας με χρωματικό πεδίο sRGB άνω του 99% και απίστευτο ρεαλισμό. Η 21:9 Ultra Wide επιφάνεια εργασίας, αλλά και η λειτουργία Split Screen, χάρη στην οποία η οθόνη χωρίζεται σε πολλαπλά τμήματα, επιτρέπουν στους πολυάσχολους χρήστες να είναι περισσότερο παραγωγικοί και να υλοποιούν συγχρόνως πολλές εργασίες. Οι προηγμένες επιλογές που προσφέρει περιλαμβάνουν 4 τύπους Picture-in-Picture (PIP) Mode μεταξύ 14 επιλογών. Κι αν σε αγχώνουν οι ρυθμίσεις ενός τόσο προηγμένου monitor, το λογισμικό OnScreen Control επιτρέπει τη ρύθμιση και εξατομίκευση όλων των επιλογών της οθόνης με λίγα μόνο κλικ.

Επειδή όμως στο πρόγραμμα υπάρχει πάντα και η ψυχαγωγία, αυτή η εντυπωσιακή κυρτή οθόνη 38 ιντσών «κρύβει» πολλά χαρακτηριστικά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους gamers. Συγκεκριμένα, μέσω της τεχνολογίας AMD FreeSync, προσφέρει high-end εμπειρία gaming, αφού εξαλείφει τα προβλήματα που προκαλούνται λόγω της διαφοράς στο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης και της κάρτας γραφικών. Η ενός χιλιοστού του δευτερολέπτου λειτουργία Motion Blur Reduction επιτρέπει την ακόμα πιο φυσική ροή των γραφικών, ελαχιστοποιώντας τα είδωλα (afterimages), ενώ με το Dynamic Action Sync,το input lag σχεδόν εκμηδενίζεται. Επιπλέον, ο σταθεροποιητής μαύρου χρώματος (Black Stabilizer) επιτρέπει στους gamers να απολαμβάνουν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και να έχουν ορατότητα ακόμα και όταν οι σκηνές είναι πραγματικά σκοτεινές.

LG-Ultra Wide Monitor 1

Βαθύτερος ήχος με πλούσιο μπάσο
Απόλαυσε ποιοτικό και πλούσιο ήχο με εντυπωσιακό βάθος στο μπάσο από τα δύο στερεοφωνικά ηχεία 10W, που ανώτερα απ' τα ηχεία μιας συμβατικής οθόνης, μιας και καλύπτουν ήχο στα 85Hz. Υποστηρίζουν επίσης ήχο Bluetooth, για ευέλικτη ασύρματη σύνδεση.

USB Type-C & USB 3.0
Μέσω καλωδίου USB Type-C και του USB 3.0 Quick Charge καθίσταται δυνατή η ταυτόχρονη μεταφορά δεδομένων, η προβολή 4K βίντεο και η φόρτιση ενός φορητού υπολογιστή ή κινητής συσκευής.

Mac και Windows σε μία οθόνη
Χάρη στη λειτουργία Dual Linkup μπορείς να έχεις ταυτόχρονα συνδεδεμένα στην ίδια οθόνη με αναλογία 1:1 έναν Windows και έναν Mac υπολογιστή, να εργάζεσαι με ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι και να μεταφέρεις εύκολα περιεχόμενο μεταξύ τους!

Διάθεση LG Electronics Hellas, 801-11-200900, www.lg.com/gr Τιμή €1.499
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Quest Legend powered by Asus Hands-on: Dell XPS 13 2-in-1 »