Dell Latitude 13 Σειρά 7000

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 Κατηγορία PC - Tablets
Ελαφρύ Ultrabook και αποσπώμενο tablet σε μια πανίσχυρη συσκευή!

Είναι γεγονός πως οι περισσότεροι επαγγελματικοί φορητοί υπολογιστές και τα επαγγελματικά 2-σε-1 μηχανήματα, σπάνια κεντρίζουν το ενδιαφέρον του μέσου καταναλωτή, μιας και -συνήθως- δεν είναι φτιαγμένα για να αποχωρίζονται τις αίθουσες συσκέψεων. Ωστόσο, το νέο Latitude 13 Σειρά 7000 2-σε-1 της Dell αποτελεί τη λαμπρή εξαίρεση στον κανόνα. Πρόκειται, βλέπεις, για μια από εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις επαγγελματικών υβριδικών υπολογιστών που συνδυάζουν ουσία και σούπερ εμφάνιση. Το μίνιμαλ, στιβαρό σώμα του Latitude 13 Σειρά 7000 είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και ποιοτικό πλαστικό και το βάρος του δεν ξεπερνά τα 1,66 κιλά. Πρόκειται για μια συσκευή που θέλεις να κρατάς στα χέρια σου και να επιδεικνύεις. Όσο για τη μετατροπή του από Ultrabook σε tablet και από tablet σε Ultrabook, γίνεται με μια κίνηση -και ο μηχανισμός σύνδεσης σού δίνει την αίσθηση πως δεν θα πάθει απολύτως τίποτα ακόμα και μετά από πολλά χρόνια χρήσης.

Dell-Latitude-13-7000-1

Το εσωτερικό του Latitude 13 Σειρά 7000 είναι το ίδιο ενδιαφέρον με το εξωτερικό του. Στην «καρδιά» του συστήματος βρίσκεται ένας τελευταίας γενιάς επεξεργαστής Intel Core M, που είναι κατασκευασμένος με λιθογραφία 14 nm, για κορυφαίες επιδόσεις και multitasking χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στην αυτονομία. Διαθέτει επίσης 4GB DDR3L μνήμη RAM, Intel HD Graphics 5300 στα γραφικά και solid state αποθηκευτικό χώρο 128GB. Το τελευταίο, σημαίνει ότι τα Windows 8.1 και όλες οι δημοφιλείς εφαρμογές φορτώνουν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Η Full HD οθόνη (1920x1080 pixels) των 13,3 ιντσών ενσωματώνει χωρητική τεχνολογία αφής 10 σημείων, για να παίζεις κυριολεκτικά τα Windows στα δάχτυλα και υποστηρίζει την προαιρετική γραφίδα της Dell για εύκολες σημειώσεις και μοναδικές δυνατότητες σχεδιασμού. To Latitude 13 Σειρά 7000 είναι επίσης πλήρες από πλευράς συνδεσιμότητας και αν θέλεις ακόμα περισσότερες δυνατότητες, υπάρχει διαθέσιμη μια γκάμα προαιρετικών αξεσουάρ για να δημιουργήσεις ένα πλήρες φορητό γραφείο.

To ασφαλέστερο επαγγελματικό 2-σε-1
Το σύστημα προστασίας και κρυπτογράφησης δεδομένων της Dell εγγυάται την ασφάλεια των πολύτιμων δεδομένων σου σε τοπικό επίπεδο, σε εξωτερικά μέσα αποθήκευσης αλλά και στο cloud. Επιπλέον, η παρακολούθηση και η αναβάθμιση του συστήματος είναι εύκολη ακόμα και σε περίπλοκα ΙΤ περιβάλλοντα, χάρη στα εύχρηστα εργαλεία της Dell.

Dell-Latitude-13-7000-2

Μεγάλη αυτονομία
Με δεδομένο πως πρόκειται για ένα επαγγελματικό 2-σε-1 σύστημα, είναι λογικό να περιμένεις εξαιρετική αυτονομία -και το Latitude 13 Σειρά 7000 δεν θα σε απογοητεύσει. Για την ακρίβεια, η Dell υπόσχεται ολοήμερη αυτονομία, συνεπώς αν φύγεις το πρωί από το σπίτι σου με το μηχάνημα φορτισμένο, δεν θα χρειαστεί να το συνδέσεις στην πρίζα μέχρι τη στιγμή που θα επιστρέψεις, το βράδυ.

Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο
Το νέο Latitude 13 Σειρά 7000 είναι εφοδιασμένο με ένα επαγγελματικό -με πιστοποίηση ISO- πληκτρολόγιο κανονικού μεγέθους με οπίσθιο φωτισμό, για να μπορείς να συντάσσεις μακροσκελείς επιστολές ή πολυσέλιδες εργασίες για τη σχολή σου ταχύτατα και με άνεση. Στη βάση του πληκτρολογίου θα βρεις επίσης δύο θύρες USB 3.0 για να συνδέεις εξωτερικές μνήμες ή τα περιφερειακά σου.

Ασυναγώνιστη εγγύηση Dell
Η Dell προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία τεχνολογίας, καθώς παρέχει στους κατόχους του Latitude 13 Σειρά 7000 2-σε-1 τρία ολόκληρα χρόνια εγγύηση Dell Next Business Day, με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη. Παράλληλα, με τη σουίτα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης επιχειρησιακής κλάσης Dell ProSupport, οι επιχειρήσεις μπορούν να επεκτείνουν τις βασικές εγγυήσεις των συστημάτων ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Διάθεση Dell, 210-8129800, www.dell.com Τιμή Αναμένεται
 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Alienware Area-51 Φορητοί σταθμοί εργασίας HP ZBook »