Νέο Alienware Aurora

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 Κατηγορία PC - Tablets
Επιδόσεις χωρίς όρια!

Το νέο Alienware Aurora είναι γεγονός και πρόκειται για ένα mid-tower desktop με πραγματικά κορυφαία ισχύ και επιδόσεις. Παρόλο που το μέγεθός του είναι μικρότερο σε σύγκριση με το Aurora προηγούμενης γενιάς, ενσωματώνει καλύτερα γραφικά, συμπεριλαμβανόμενων των καρτών γραφικών NVIDIA GeForce τελευταίας γενιάς για 4Κ gaming ή και έως 12K gaming, χάρη στην υποστήριξη για dual-graphics. Οι βελτιώσεις στις επιδόσεις περιλαμβάνουν επίσης τις πιο πρόσφατες CPUs της Intel, με επιλογή για σύστημα υδρόψυξης και μνήμη RAM με δυνατότητα overclocking: η Kingston Fury X μπορεί να τρέχει στην ιλιγγιώδη ταχύτητα των 2400 MHz!

Alienware-Aurora-R5-2

Κι αν πιστεύεις πως κάπου εδώ τελειώνουν οι καινοτομίες του νέου Alienware Aurora, δεν έχεις διαβάσει τα καλύτερα. Βλέπεις, το Aurora, το μικρότερο mid-tower gaming desktop της Alienware με dual-graphics και υδρόψυξη, έχει την τιμή να είναι ταυτόχρονα και το πρώτο desktop της εταιρείας που είναι σχεδιασμένο για να δίνει στον χρήστη πρόσβαση στο hardware χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει εργαλεία! Έτσι, μπορεί κανείς να αναβαθμίσει τις GPUs, τη μνήμη RAM και 3 από τα 5 μέσα αποθήκευσης (HDD / SSD) χωρίς καθόλου κόπο. Πρόσθεσε στα παραπάνω τα μοναδικά χαρακτηριστικά των Alienware, όπως τον παραμετροποιήσιμο φωτισμό AlienFX και το λογισμικό Alienware Command Center που φέρνει τον απόλυτο έλεγχο στα χέρια σου και μπορείς εύκολα να καταλάβεις γιατί το νέο Aurora είναι το desktop που ονειρεύεται κάθε gamer.

Χαμηλές θερμοκρασίες, αθόρυβη λειτουργία
Εμπνευσμένο απ’ την απαγωγή θερμότητας του Area-51, ο αέρας εισάγεται στο Aurora από τη μπροστινή και τη δεξιά του πλευρά και εξάγεται από την κορυφή με τη βοήθεια ενός ανεμιστήρα, ώστε να διατηρείται η ιδανική θερμοκρασία. Παράλληλα, ο θόρυβος είναι εξαιρετικά χαμηλός για ένα τόσο ισχυρό μηχάνημα, για να μην αποσπά τίποτα την προσοχή σου.

Δε μασάει στα δύσκολα
Είτε θέλεις να παίζεις games σε σούπερ υψηλές αναλύσεις, είτε επιθυμείς να ζήσεις μοναδικές εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας, το νέο Aurora είναι ένα μηχάνημα «κομμένο και ραμμένο» στις απαιτήσεις του σύγχρονου gamer.

2 έτη εγγύηση Dell Next Business Day
Χάρη στη μοναδική εγγύηση Next Business Day της Dell μπορείς να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου games χωρίς άγχος, καθώς σε περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα στον υπολογιστή σου, ένας τεχνικός θα βρίσκεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα στον χώρο σου για την επίλυσή του.


Φτιαγμένο για αναβαθμίσεις και overclocking
Alienware-Aurora-R5
Επειδή οι φανατικοί PC gamers θέλουν να εκμεταλλεύονται πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το Alienware Aurora σχεδιάστηκε για να υποστηρίζει αναβαθμίσεις και overclocking. Μπορείς, για παράδειγμα, να έχεις στο μηχάνημά σου τον πανίσχυρο επεξεργαστή Core i7 6700K της Intel με τους τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στα 4.2GHz και έως 64GB μνήμη RAM DDR4 στα 2133MHz ή έως 16GB XMP DDR4 στα 2400MHz για επιδόσεις που θα σε κάνουν να τρίβεις τα μάτια σου! Επιπλέον, μπορείς να εγκαταστήσεις στο Alienware Aura μέχρι 5 solid state δίσκους (1x PCIe-SSD και 4x SSDs) και παρέχει υποστήριξη για δύο κάρτες γραφικών 300W. Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της Alienware κατέστησαν την πρόσβαση στα «ζωτικά» εξαρτήματα του συστήματος πιο εύκολη από ποτέ, ακόμα και για χρήστες που δεν έχουν ιδιαίτερη εμπειρία. Το νέο Alienware Aurora δεν είναι απλώς αυτό που οι σοβαροί gamers επιθυμούν από ένα mid-tower desktop… Είναι όλα όσα απαιτούν –και δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

Διάθεση Dell, 210-8129810, www.dell.gr Τιμή από €1.699
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « LG Gaming Monitor MP59G Νέα Dell Alienware 15 και 17 »