Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα Dell Inspiron Duo

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 09 Μαΐου 2011 Κατηγορία Bonus Time

Η Dell σε συνεργασία με το i-TECH4u σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις δικό σου το πρωτοποριακό Dell Inspiron Duo, αξίας €599.

Θέλεις και tablet και netbook; H Dell και το i-TECH4u σου δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσεις χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ, το πρωτοποριακό Dell Inspiron Duo αξίας €599, που μετατρέπεται από tablet σε netbook μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χάρη στην περιστρεφόμενη οθόνη του.

 

Για να εξασφαλίσεις δύο συμμετοχές στην κλήρωση:

1. Πάτησε like στην ελληνική σελίδα της Dell στο Facebook (www.facebook.com/dellgr) και γράψε «Dell Inspiron Duo» μαζί με το χρώμα που προτιμάς ανάμεσα σε μαύρο, κόκκινο και μπλε στο αντίστοιχο post του διαγωνισμού (απευθείας link του post, εδώ).

2. Πάτησε like στη σελίδα μας στο Facebook (www.facebook.com/itech4u) και γράψε «Dell Inspiron Duo» μαζί με το χρώμα που προτιμάς ανάμεσα σε μαύρο, κόκκινο και μπλε στο αντίστοιχο post του διαγωνισμού (απευθείας link του post, εδώ)

Π.χ. Dell Inspiron Duo κόκκινο

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έγκυρα θα θεωρηθούν μόνο τα σχόλια που βρίσκονται κάτω απ’ τα posts του διαγωνισμού, links των οποίων υπάρχουν σ’ αυτή την ανάρτηση.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 27/05 και ο νικητής θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθεί στις 30/05. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου εντός δέκα (10) ημερών από την επικοινωνία του i-TECH4u μαζί του, το i-TECH4u δικαιούται να προσφέρει το δώρο σε άλλον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης.

Διάβασε εδώ όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Dell Inspiron Duo!

Χορηγοί επικοινωνίας:  www.diagonismos.grwww.jaba.gr,  www.nethall.grkerdiseto.blogspot.com