Διαγωνισμός: Κέρδισε 1 κινητό τηλέφωνο ZW P94

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 09 Μαΐου 2011 Κατηγορία Bonus Time

Το Plus3.gr σε συνεργασία με το i-TECH4u σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις δικό σου ένα κινητό τηλέφωνο ZW P94 με οθόνη αφής 3,5 ιντσών, 2 SIM και ενσωματωμένο δέκτη τηλεόραση αξίας €146, εντελώς δωρεάν.

Το Plus3.gr σε συνεργασία με το i-TECH4u σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις δικό σου ένα κινητό τηλέφωνο ZW P94 με οθόνη αφής 3,5 ιντσών, 2 SIM και ενσωματωμένο δέκτη τηλεόραση αξίας €146, εντελώς δωρεάν.

 

Για να εξασφαλίσεις έως και δύο συμμετοχές στην κλήρωση:

1. Πάτησε like στη σελίδα του Plus3.gr στο Facebook (a.itech4u.gr/plus3gr) και γράψε «Plus3.gr» στο αντίστοιχο post του διαγωνισμού (απευθείας link του post εδώ).

2. Πάτησε like στη σελίδα μας στο Facebook (www.facebook.com/itech4u) και γράψε «Plus3.gr» στο αντίστοιχο post του διαγωνισμού (απευθείας link του post εδώ).

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έγκυρα θα θεωρηθούν μόνο τα σχόλια που βρίσκονται κάτω απ' τα post του διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 20/05 και ο νικητής θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθεί στις 23/05. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου εντός δέκα (10) ημερών από την επικοινωνία του i-TECH4u μαζί του, το i-TECH4u δικαιούται να προσφέρει το δώρο σε άλλον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης.

Χορηγοί επικοινωνίας:  www.diagonismos.grwww.jaba.gr,  www.nethall.grkerdiseto.blogspot.com