Κέρδισε 3 Logitech Illuminated Keyboards

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 09 Μαΐου 2011 Κατηγορία Bonus Time

Ένα από τα τρία στιλάτα πληκτρολόγια της Logitech με φωτιζόμενα πλήκτρα για chatting ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι (συνολικής αξίας €240) μπορεί να γίνει δικό σου.

Ένα από τα τρία στιλάτα πληκτρολόγια της Logitech με φωτιζόμενα πλήκτρα για chatting ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι, συνολικής αξίας €240, μπορεί να γίνει δικό σου, εντελώς δωρεάν.

 

Για να εξασφαλίσεις έως και δύο συμμετοχές στην κλήρωση:

1. Πάτησε like στη σελίδα μας στο Facebook (www.facebook.com/itech4u) και γράψε «Logitech» στο αντίστοιχο post του διαγωνισμού (απευθείας link του post, εδώ).

2. Μπες στο www.itech4u.gr και πραγματοποίησε εγγραφή στο Newsletter του i-TECH4u, μέσω του ειδικού πεδίου που θα βρεις στην αριστερή στήλη του site.

 

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 01/06 και οι τρεις νικητές θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση και θα ανακοινωθούν στις 02/06. Έγκυρα θα θεωρηθούν μόνο τα σχόλια που βρίσκονται κάτω απ’ το post του διαγωνισμού. Σε περίπτωση που κάποιος από τους νικητές δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου εντός δέκα (10) ημερών από την επικοινωνία του i-TECH4u μαζί του, το i-TECH4u δικαιούται να προσφέρει το δώρο σε άλλον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης.

Χορηγοί επικοινωνίας:  www.diagonismos.grwww.jaba.gr,  www.nethall.grkerdiseto.blogspot.com