Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού ZW P94

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011 Κατηγορία Bonus Time

Δες το όνομα του νικητή που κερδίζει ένα κινητό τηλέφωνο αξίας €146, προσφορά του Plus3.gr

Μετά από τη συλλογή των έγκυρων συμμετοχών και την πραγματοποίηση κλήρωσης, έχουμε το όνομα του μεγάλου τυχερού που κερδίζει ένα κινητό τηλέφωνο ZW P94:

 

Argyris Margaritis

 

*Το όνομα αναγράφεται όπως εμφανίζεται στο προφίλ του νικητή στο Facebook.

Ο νικητής θα ειδοποιηθεί την Τρίτη 24/05 μέσω μηνύματος στο προφίλ του Facebook για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει για την παραλαβή του δώρου του. Σε περίπτωση που ο Argyris Margaritis δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου εντός δέκα (10) ημερών από την επικοινωνία μας μαζί του, το i-TECH4u δικαιούται να προσφέρει το δώρο σε άλλον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό, που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης. Δες παρακάτω τα screenshots με τα σχόλια του νικητή και στα δύο posts του διαγωνισμού.

Ευχαριστούμε για τη μεγάλη συμμετοχή και μην ξεχνάτε πως συνεχίζονται οι διαγωνισμοί για το Dell Inspiron Duo και τα 3 πληκτρολόγια Logitech Illuminated.

 

UPDATE 08 Ιουνίου 2011

Ο Argyris Margaritis δεν επιβεβαίωσε ποτέ τελικά την αποδοχή του κινητού τηλεφώνου ZW P94, γι' αυτό σήμερα προχωρήσαμε σε νέα κλήρωση. Ο νέος τυχερός λοιπόν είναι ο:

John Kalantzis

*Το όνομα αναγράφεται όπως εμφανίζεται στο προφίλ του νικητή στο Facebook.

 Ο νικητής θα ειδοποιηθεί την Πέμπτη 09/06 μέσω μηνύματος στο προφίλ του Facebook για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει για την παραλαβή του δώρου του. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου εντός δέκα (10) ημερών από την επικοινωνία μας μαζί του, το i-TECH4u δικαιούται να προσφέρει το δώρο σε άλλον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό, που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης - ελπίζουμε βέβαια να μη χρειαστεί και τρίτη. 

Δες φωτογραφίες!