Σούπερ διαγωνισμός Laptopkings.gr

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 Κατηγορία Bonus Time

Κέρδισε έναν Universal φορτιστή laptop, ένα laptop cooler και δύο θήκες δίσκου 2.5” IDE.

Το Laptopkings.gr σε συνεργασία με το i-TECH4u σού δίνουν την ευκαιρία να κάνεις δικά σου τέσσερα σούπερ προϊόντα για τον φορητό σου υπολογιστή, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ.

 

Universal Φορτιστής για Laptop LD-100 (αξίας €35)

Ο απόλυτος Universal φορτιστής για laptops, συμβατός με τα περισσότερα laptops της ελληνικής αγοράς. Διαθέτει αντάπτορα για αναπτήρα αυτοκινήτου και αντάπτορα για πρίζα αεροπλάνου, καθώς και θύρα USB. Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ.

 

Laptop Cooler (αξίας €19)

Μιας και το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών, πρέπει να ξέρεις πως οι υψηλές θερμοκρασίες ενδέχεται να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στον φορητό σου υπολογιστή. Ο ανεμιστήρας για laptop με έξι θέσεις στήριξης του Laptopkings.gr θα βοηθήσει να διατηρήσεις τη θερμοκρασία του μηχανήματός σου σε ασφαλή επίπεδα. Για φωτογραφία του προϊόντος κάνε κλικ εδώ.

 

2x Θήκες 2,5” για Δίσκο IDE (αξίας 2x €15)

Στιλάτη θήκη που μπορεί να μετατρέψει οποιονδήποτε σκληρό δίσκο 2,5 ιντσών σε εξωτερικό. Εσύ απλά τοποθετείς τον σκληρό δίσκο στο εσωτερικό του και στη συνέχεια μπορείς να τον συνδέσεις σε οποιονδήποτε υπολογιστή μέσω USB 2.0. Για φωτογραφία του προϊόντος κάνε κλικ εδώ.

 

Όπως σε όλους τους διαγωνισμούς του i-TECH4u, η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι απίστευτα απλή. Πάτησε “Like” στο επίσημο Fan Page του Laptopkings.gr (www.facebook.com/Laptopkings.gr) και στη συνέχεια γράψε “Laptopkings.gr” στο post του διαγωνισμού (απευθείας link εδώ).

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 03/06. Καλή επιτυχία σε όλους.

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 • Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το i-TECH4u σε συνεργασία με την εταιρεία Laptopkings.gr
 • Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.
 • Κάθε συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μόνο μια φορά.
 • Έγκυρες θεωρούνται μόνο οι συμμετοχές που βρίσκονται κάτω απ’ το post του διαγωνισμού, απευθείας link του οποίου υπάρχει σ’ αυτή την ανάρτηση.
 • Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 26 Μαΐου 2011, έως 03 Ιουνίου 2011, στις 23:59 το βράδυ.
 • Οι τέσσερις νικητές θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης στις 6 Ιουνίου.
 • Ο πρώτος τυχερός κερδίζει τον Universal Φορτιστή Laptop, ο δεύτερος το Laptop Cooler, ο τρίτος και ο τέταρτος από μια Θήκη 2,5” για Δίσκο IDE.
 • Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
 • Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα στο www.itech4u.gr και θα ειδοποιηθούν μέσω μηνύματος στο Facebook προφίλ τους.
 • Σε περίπτωση που κάποιος από τους νικητές δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου εντός δέκα (10) ημερών από την επικοινωνία του i-TECH4u μαζί του, το i-TECH4u δικαιούται να προσφέρει το δώρο σε άλλον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης.
 • Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται την αποδοχή των παραπάνω όρων.

Χορηγοί επικοινωνίας:  www.diagonismos.grwww.jaba.gr,  www.nethall.grkerdiseto.blogspot.com