Οι νικητές του διαγωνισμού Cowboys & Aliens

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011 Κατηγορία Bonus Time

Ποιοι κερδίζουν τα σούπερ συλλεκτικά δώρα της ταινίας;

Μετά από συλλογή των συμμετοχών και πραγματοποίηση κλήρωσης, έχουμε τα ονόματα των μεγάλων νικητών του διαγωνισμού Cowboys & Aliens:

 

Laser Πληκτρολόγιο: Δημήτρης-Κωνσταντίνος Τσαγκάρης (x*****Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Ρολόγια Χειρός: Αλίκη Τσιρακάκη (2*****Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) / Παναγιώτης Ξυλογιαννης (m******Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Ρολόγια Προτζέκτορες: Άννα Ροσσολάτου (a*************Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) / Βίκυ Γιαννακάκου (g******************Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email, στη διεύθυνση που δήλωσαν κατά τη συμμετοχή τους για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε από τους νικητές δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου του εντός δέκα (10) ημερών από την επικοινωνία του i-TECH4u μαζί του, το i-TECH4u δικαιούται να προσφέρει το δώρο σε άλλο συμμετέχοντα, που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης.  Ευχαριστούμε για την πολύ μεγάλη συμμετοχή –και μην ξεχνάτε πως συνεχίζονται οι παρακάτω δύο διαγωνισμοί:

 

Κέρδισε ένα smartphone Sony Ericsson W8

Κέρδισε ένα από τα 10 Avira Premium Security Suites