Κέρδισε ένα smartphone LG Optimus ME P350

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 07 Νοεμβρίου 2011 Κατηγορία Bonus Time

Με λειτουργικό σύστημα Android, προσφορά της εταιρείας Texnikoi.com.

Το i-TECH4u σε συνεργασία με την εταιρεία Texnikoi.com, σου δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα Android smartphone LG Optimus ME P350 αξίας €149, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ!

Επιπλέον, ΟΛΟΙ όσοι δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό, εξασφαλίζουν αυτόματα έκπτωση 20% (με βάση τον ισχύοντα τιμοκατάλογο της εταιρείας που μπορείς να βρεις εδώ) για τρεις μήνες, για επισκευή iPhone ή επισκευή-αναβάθμιση-format (και εγκατάσταση Windows) Η/Υ, από το Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης Texnikoi.com!

 

Για να εξασφαλίσεις έως και δύο συμμετοχές στην κλήρωση, εντελώς δωρεάν:

1. Μπες στο www.texnikoi.com και βρες πέντε απ' τις υπηρεσίες του Δικτύου Τεχνικής Υποστήριξης που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες μέσα στο επόμενο έτος. Παράδειγμα.: 1. Data Recovery, 2. Αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε laptop κ.ο.κ.

2. Πάτησε «Like» στη fan page της εταιρείας Texnikoi.com στο Facebook (κάνε κλικ εδώ) και δήλωσε τα στοιχεία σου μαζί με τις πέντε υπηρεσίες στο tab του διαγωνισμού.

3. Πάτησε «Like» στη fan page του i-TECH4u στο Facebook (κάνε κλικ εδώ) και δήλωσε τα στοιχεία σου στο tab του διαγωνισμού.

Προσοχή: Αν το πεδίο των υπηρεσιών είναι κενό, αν αναγράφεται πολλές φορές η ίδια υπηρεσία ή αν υπάρχουν λιγότερες από πέντε υπηρεσίες, η συμμετοχή στον διαγωνισμό θα θεωρηθεί άκυρη.

 

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  • Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το i-TECH4u σε συνεργασία με την εταιρεία Texnikoi.com
  • Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας.
  • Κάθε συμμετέχοντας στον διαγωνισμό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή μόνο ΜΙΑ φορά στον κάθε τρόπο συμμετοχής (συνολικά ΔΥΟ συμμετοχές).
  • Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 07 Νοεμβρίου 2011, έως 30 Νοεμβρίου 2011, στις 23:59 το βράδυ.
  • Ο μεγάλος νικητής θα αναδειχθεί μέσω κλήρωσης την 1η Δεκεμβρίου.
  • Ο νικητής θα ανακοινωθεί την ίδια ημέρα στο www.itech4u.gr και θα ειδοποιηθεί μέσω email στη διεύθυνση που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του.
  • Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα.
  • Αναφορικά με την έκπτωση 20% για επισκευή iPhone και επισκευή-αναβάθμιση-format (και επανεγκατάσταση Windows) Η/Υ από την εταιρεία Texnikoi.com , η προσφορά ισχύει από την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή (1 Δεκεμβρίου) και για τρεις μήνες (έως και τον Φεβρουάριο). Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να εκμεταλλευτεί την προσφορά μόνο ΜΙΑ φορά και για ΜΙΑ απ’ τις προαναφερόμενες εργασίες.
  • Σε περίπτωση που ο νικητής δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου εντός δέκα (10) ημερών από την επικοινωνία του i-TECH4u μαζί του, το i-TECH4u δικαιούται να προσφέρει το δώρο σε άλλον συμμετέχοντα στον διαγωνισμό που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης.
  • Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται την αποδοχή των παραπάνω όρων.