Οι νικητές του διαγωνισμού Kaspersky Pure

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011 Κατηγορία Bonus Time

Ποιοι είναι οι πέντε τυχεροί που κερδίζουν από μια εφαρμογή Kaspersky Pure;

Ο διαγωνισμός του i-TECH4u σε συνεργασία με την TALOS Software & IT ολοκληρώθηκε και μετά από συλλογή των έγκυρων συμμετοχών και πραγματοποίηση κλήρωσης, έχουμε τα ονόματα των πέντε μεγάλων τυχερών που κερδίζουν από μια εφαρμογή Kaspersky Pure αξίας €88.

 

  • Ιωάννης Αλμπάνης με email al*************Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΥ με email va***Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΡΕΛΗ με email el********Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΤΣΟΥΚΟΣ με email ge**********Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ΟΡΕΣΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ με email or***************Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

*Τα ονόματα αναγράφονται όπως δηλώθηκαν από τους συμμετέχοντες.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέχρι και την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, μέσω email στη διεύθυνση που δήλωσαν κατά τη συμμετοχή τους, για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν για την παραλαβή του δώρου τους. Σε περίπτωση που κάποιος από τους νικητές δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου εντός δέκα (10) ημερών από τη στιγμή που το i-TECH4u επικοινώνησε μαζί του, το i-TECH4u δικαιούται να προσφέρει το δώρο σε άλλον συμμετέχοντα, που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους νικητές –και ευχαριστούμε όλους τους υπόλοιπους για τη μεγάλη συμμετοχή! Από την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου έρχονται τρεις νέοι διαγωνισμοί και μην ξεχνάτε πως ο διαγωνισμός με δώρο ένα smartphone LG Optimus ME συνεχίζεται.