Ο νικητής του διαγωνισμού LG Optimus ME P350

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2011 Κατηγορία Bonus Time

Ποιος είναι ο μεγάλος τυχερός που θα έχει σύντομα στα χέρια του ένα ολοκαίνουριο smartphone;

Μετά από τη συλλογή των έγκυρων συμμετοχών και την πραγματοποίηση κλήρωσης, ο μεγάλος τυχερός που θα έχει πολύ σύντομα στα χέρια του ένα ολοκαίνουριο Android smartphone LG Optimus ME P350, προσφορά της εταιρείας Texnikoi.com είναι ο:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ με email ma******@hotmail.com

* Το όνομα αναγράφεται όπως δηλώθηκε από τον συμμετέχοντα στη φόρμα συμμετοχής.

 

Το i-TECH4u θα επικοινωνήσει με το νικητή μέσω e-mail μέχρι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου του εντός δέκα ημερών από τη στιγμή που το i-TECH4u επικοινώνησε μαζί του, το i-TECH4u δικαιούται να προσφέρει το δώρο σε άλλο συμμετέχοντα που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης.

Λεπτομέρειες για την έκπτωση 20% σε όλους τους συμμετέχοντες για επισκευή iPhone ή επισκευή-αναβάθμιση-format (και εγκατάσταση Windows) Η/Υ, από το Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης Texnikoi.com θα δημοσιευθούν μέχρι αύριο (Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου) σε αυτή την ανάρτηση.

Συγχαρητήρια στον μεγάλο νικητή –και που ξέρεις, ίσως η τύχη σου χαμογελάσει στους τρεις νέους μας διαγωνισμούς!

 

UPDATE 02/12: Ακόμα κι αν δεν κέρδισες το μεγάλο δώρο, από σήμερα και μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου του 2012, όλοι όσοι δήλωσαν συμμετοχή στον διαγωνισμό μπορούν να επωφεληθούν από την έκπτωση 20% για επισκευή iPhone ή επισκευή-αναβάθμιση-format (και εγκατάσταση Windows) Η/Υ, από το Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης Texnikoi.com! Η εταιρεία Texnikoi.com θα ενημερώσει όλους τους συμμετέχοντες μέσω e-mail για το πώς μπορούν να διεκδικήσουν την έκπτωση.