Οι νικητές του διαγωνισμού Vour.gr (Digital Video Memo)

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2011 Κατηγορία Bonus Time

Ποιοι είναι οι τέσσερις τυχεροί που θα έχουν σύντομα στα χέρια τους από ένα Digital Video Memo;

Ο μεγάλος διαγωνισμός του i-TECH4u σε συνεργασία με το Vour.gr ολοκληρώθηκε και μετά από τη συλλογή των έγκυρων συμμετοχών και την πραγματοποίηση κλήρωσης, έχουμε τα ονόματα των τεσσάρων τυχερών που κερδίζουν από ένα Digital Video Memo:

 

  • Αναστασία Μητροσίλη με emai am********@yahoo.com
  • Ιωάννης Ιντζίδης με email ya***********@yahoo.gr
  • Όλγα Τεφτσή με email ot**@yahoo.com
  • ΜΑΡΙΑ ΠΟΥΛΤΣΙΔΟΥ με email ma********@hotmail.gr

 

* Τα ονόματα αναγράφονται όπως δηλώθηκαν από τους συμμετέχοντες στη φόρμα συμμετοχής.

Το i-TECH4u θα επικοινωνήσει με τους νικητές μέσω email μέχρι την Τρίτη 20 Δεκεμεβρίου, για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν για την παραλαβή του δώρου τους. Σε περίπτωση που κάποιος από τους νικητές δεν επιβεβαιώσει την αποδοχή του δώρου του εντός δέκα (10) ημερών από τη στιγμή που το i-TECH4u επικοινώνησε μαζί του, οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να προσφέρουν το δώρο σε άλλον συμμετέχοντα, που θα αναδειχθεί μέσω νέας κλήρωσης.

 

Ευχαριστούμε για την μεγάλη συμμετοχή και μην ξεχνάς πως αύριο, 20 Δεκεμβρίου, έρχονται τέσσερις νέοι σούπερ διαγωνισμοί.

UPDATE 12/01/2012 - Μιας και ένας απο τους νικητές του διαγωνισμού δεν επιβεβαίωσε την αποδοχή του δώρου του (σχεδόν είκοσι ημέρες από τη στιγμή που έλαβε το email μας) και επειδή τα δώρα είναι για να χαρίζονται, το i-TECH4u και το Vour.gr προχώρησαν στη διεξαγωγή νέας κλήρωσης. Έτσι λοιπόν, η νέα τυχερή που κερδίζει ένα Digital Video Memo, είναι η:

  • giorgia dapei με email gi*******@hotmail.com

*To όνομα αναγράφεται όπως δηλώθηκε από τη συμμετέχουσα στη φόρμα συμμετοχής.