Οι νικητές του διαγωνισμού Website X5 Evolution 9

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 Κατηγορία Bonus Time

Ποιοι είναι οι πέντε τυχεροί;

Μετά τη συλλογή των έγκυρων συμμετοχών και την πραγματοποίηση ηλεκτρονικής κλήρωσης, έχουμε τα ονόματα των πέντε τυχερών που κερδίζουν από μια εφαρμογή Website X5 Evolution 9, για δημιουργία ιστοσελίδων χωρίς γνώσεις προγραμματισμού!

 

  1. ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 
  2. Νίκος - Δημήτρης Ιώβης
  3. Dimitris Tsatmas
  4. Dimitris Antonopoulos
  5. Μαρούλα Παπαδάκου

 

*Τα ονόματα αναγράφονται όπως δηλώθηκαν από τους συμμετέχοντες.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email εντός των επόμενων 48 ωρών για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν για την παραλαβή των δώρων τους. Σε περίπτωση που κάποιος από τους νικητές δεν αποδεχθεί το δώρο εντός 10 ημερών από τη στιγμή που θα αποσταλεί το σχετικό email, το i-TECH4u διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιήσει νέα κλήρωση για την ανάδειξη νέου νικητή. Ευχαριστούμε για τη μεγάλη συμμετοχή!

 

UPDATE 02/09/2013:

Με δύο από τους πρώτους νικητές να μην επιβεβαιώνουν την αποδοχή του δώρου τους, το i-TECH4u προχώρησε σήμερα σε νέα κλήρωση για την ανάδειξη δύο ακόμα νικητών. Έτσι οι δύο νέοι τυχεροί που κερδίζουν από μια εφαρμογή Website X5 Evolution 9 είναι οι:

 

  1. ALEXANDROS GEORGIOS KARAGIANNIDIS
  2. Ευάγγελος Καραπιπέρης

 

 

*Τα ονόματα αναγράφονται όπως δηλώθηκαν από τους συμμετέχοντες.

Το i-TECH4u θα επικοινωνήσει με τους νικητές μέσω email έως την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν για την παραλαβή του δώρου τους.