WWE 2K17

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 Κατηγορία Game Report
Παιχνίδι δυναμίτης.

Το θεαματικό «άθλημα» του wrestling, καταφέρνει και βρίσκεται συνεχώς σε υψηλή δημοτικότητα, μιας και οι φουσκωτοί υπεράνθρωποι πάντα αποτελούν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα, πόσο μάλλον όταν παλεύουν μεταξύ τους μέσα σε αρένες γεμάτες από κόσμο. Η μοναδική πλέον σειρά παιχνιδιών που καταπιάνεται με το περίφημο «κατς», είναι η WWE 2K, και έφτασε η ώρα της φετινής κυκλοφορίας του τίτλου που περιμένουν με ανυπομονησία όλοι οι φανατικοί οπαδοί του συγκεκριμένου σπορ.

ΡΟΣΤΕΡ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ
Σε τέτοιου είδους παιχνίδια, η αλήθεια είναι ότι το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς είναι το μέγεθος του ρόστερ. Στο WWE 2K17, φαίνεται ότι κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος, αφού μες στον δίσκο το παιχνίδι έχει ήδη 136 αθλητές, από τους «φρέσκους» όπως ο Hideo Itami, μέχρι τους παλιούς κλασικούς όπως ο Ultimate Warrior. Θα βρείς ακόμη πολλές γυναίκες, καθώς και μια σειρά από άλλους που είτε «ξεκλειδώνουν» στην πορεία, είτε τους αγοράζεις ξεχωριστά μέσω DLC, οπότε η ποικιλία πραγματικά ξεχειλίζει.

WWE-2K17

H Yuke's όμως δεν έμεινε εκεί, καθώς αναβάθμισε σημαντικά τη μηχανή γραφικών του τίτλου, με εμφανέστατα αποτελέσματα στον φωτισμό και τον ρεαλισμό του, ενώ επανήλθαν διάφορα modes που είχαν πολλά χρόνια να εμφανιστούν, μετά από απαίτηση των οπαδών του τίτλου. Συγκεκριμένα, το σύστημα του στησίματος της σκάλας άλλαξε, με σκοπό να αποφευχθούν οι εκνευριστικές μικροδιορθώσεις που απαιτούνταν στο παρελθόν, ενώ στη μεγαλύτερη ίσως φετινή προσθήκη, η μάχη πλέον μεταφέρεται στα παρασκήνια, με τρείς νέες πίστες, γεμάτες από τραπέζια, καρέκλες, φωτιστικά και άλλα όμορφα αντικείμενα που θα μπορείς να προσγειώσεις στο κεφάλι του αντιπάλου σου! Πολλές αναβαθμίσεις έγιναν και στο σύστημα του «τσιγκλίσματος», αφού με το κατάλληλο πικάρισμα, μπορείς να εκνευρίσεις πολύ τον αντίπαλο και να κερδίσεις μια λαβή, η ενέργεια. Η ποικιλία των modes είναι μεγάλη και θα βρει κανείς σχεδόν τα πάντα όσα σχετίζονται με το σύμπαν του WWE, ακόμη και με το σχεδιασμό τον promos των παλαιστών! Η παρουσίαση του τίτλου έχει αναβαθμιστεί πολύ και κάθε φορά πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στις τηλεοπτικές υπερπαραγωγές, αφού οι περιγραφές, οι παρουσιάσεις πριν και μετά των αγώνα, τα λογότυπα στην οθόνη και το όλο franchise έχει μεταφερθεί σχεδόν αυτούσιο. Την μουσική του παιχνιδιού την έχει επιμεληθεί ο «πολύς» Sean Combs, κατά κόσμον Puff Daddy, με επιλογές από τον χώρο της rap, R’n’B και όχι μόνο, μιας και θα ακούσεις μέχρι και Black Sabbath!
 

Πληροφορίες

  • Κυκλοφορεί: PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360
  • Ανάπτυξη: Yuke’s, Visual Concepts
  • Εκδότης: 2K Sports
  • Διανομή: CD Media, 210-6854220
  • Score: 8,6/10 - Καλύπτει απόλυτα όλο το σύμπαν του WWE -απαραίτητο για τους οπαδούς!
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « FIFA 17 Mafia III »