28 Απριλίου έρχεται το Little Nightmares

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 Κατηγορία Gaming News
Δες το νέο trailer.

Η Bandai Namco Entertainment Europe και τα Tarsier Studios ανακοίνωσαν πως το Little Nightmares θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου για PlayStation 4, Xbox One και PC, τόσο σε φυσική, όσο και σε ψηφιακή μορφή.

Πέρα από τη βασική έκδοση του τίτλου, υπάρχει διαθέσιμη για προ-παραγγελία και η περιορισμένης έκδοσης "Six Edition", που περιλαμβάνει μια φιγούρα 10 εκ., το soundtrack του παιχνιδιού, ένα πόστερ σε διάσταση A3 και ένα sticker board. Ωστόσο, κάθε παίκτης που θα προ-παραγγείλει το παιχνίδι, παίρνει δώρο τα Scarecrow Sack και Teapot Masks, που θα βοηθήσουν τη Six να περάσει απαρατήρητη ανάμεσα στους υπόλοιπους κατοίκους του The Maw.

Το σενάριο του τίτλου θέλει την πρωταγωνίστρια παγιδευμένη στο σκοτεινό και τρομακτικό The Maw, όπου μόνο με τη βοήθεια του θάρρους της και ενός αναπτήρα, πρέπει να καταφέρει να επιζήσει και να δραπετεύσει στον έξω κόσμο. Κάθε δωμάτιο είναι ένα κελί, κάθε κάτοικος μια απειλή και ταυτόχρονα ένας γρίφος που πρέπει να επιλυθεί.

Επειδή όμως μας χωρίζουν λίγοι μήνες μέχρι την κυκλοφορία του, προς το παρόν, ρίξε μια ματιά στο νέο trailer που ακολουθεί.

Δες το video!