Η επιστροφή της απόλυτης racing εμπειρίας

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 Κατηγορία Gaming News
Το Project CARS 2 έρχεται στα τέλη του 2017.

Η Slightly Mad Studios και η Bandai Namco Entertainment επιστρέφουν για να σου προσφέρουν την πιο έντονη και αυθεντική racing εμπειρία με το Project CARS 2, προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τέλος του 2017 για PlayStation 4, Xbox One, και PC.

Δημιουργημένο από παίκτες και δοκιμασμένο από μια ομάδα που απαρτίζεται από παγκοσμίου κλάσεως οδηγούς όπως τον δύο φορές νικητή Le Mans Tommy Milner, τον οδηγό της Audi Rene Rast, τον stunt οδηγό Ben Collins (Skyfall, Doctor Strange), καθώς και τον πρωταθλητή Rallycross και sim racing Mitchell DeJong—το Project CARS 2 εξακολουθεί να αποτελεί την πρώτη επιλογή για τους καλύτερους παγκοσμίως Esports οδηγούς και ομάδες, ενώ παράλληλα προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο φάσμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού για όλα τα επίπεδα των οδηγών με πλήρη ελευθερία να επιλέξουν τι και πού να οδηγήσουν. Οποιαδήποτε στιγμή. Οπουδήποτε.

Project-CARS-2-2

Το Project CARS 2 προσκαλεί τους οδηγούς ταχύτητας να προκαλέσουν μια σειρά από διαδικτυακούς αντιπάλους ή να αντιμετωπίσουν ένα αληθοφανές AI, στο πιο όμορφο, αυθεντικά δημιουργημένο και τεχνικά προηγμένο racing simulation game του πλανήτη. Τρέξε χωρίς όρια.

Μετά την κριτική αναγνώριση και επιτυχία του Project CARS –ενός παιχνιδιού με τις υψηλότερες βαθμολογίες της γενιάς του— το Project CARS 2 ανεβάζει ταχύτητα με μια σειρά από νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά και gameplay:

- Η επιτομή της αυθεντικότητας: Με τις περισσότερες διαδρομές που είχε ποτέ παιχνίδι σε κονσόλα, μια μεγάλη γκάμα από 170 επίσημα αυτοκίνητα από τα πιο δημοφιλής μάρκες καθώς και VR & 12K υποστήριξη.

- Η ένταση του ανταγωνισμού:
Με ένα ολοκαίνουριο, ύστερα από απαίτηση των οπαδών, Online Championships game mode, που επιτρέπει στους οδηγούς να δημιουργήσουν και να συμμετέχουν σε συνεχή racing leagues, Esports built-in λειτουργικότητα από την πρώτη ημέρα (και Competitive Racing License διαπίστευση), Director/Broadcaster ενσωμάτωση και streaming και μια ποικιλία από παλιά και νέα motorsport classes συμπεριλαμβανομένων των Rallycross, IndyCar, κ.α.

Project-CARS-2

- Η δύναμη των συνθηκών:
Με κάθε επιφάνεια καλυμμένη από άσφαλτο, λάσπη, χώμα και σκόνη να χρησιμοποιεί το LiveTrack 3.0 που εισάγει δυναμική ώρα της ημέρας, εποχιακές αλλαγές, εναλλασσόμενες ατμοσφαιρικές συνθήκες και εξέλιξη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Αντιμετώπισε τη Μητέρα Φύση με ένα δυναμικό καιρό που τώρα περιλαμβάνει χιόνι και σε προκαλεί να αντιμετωπίσεις παγωμένες διαδρομές όπως τη Mercedes Benz Winter Training Ice Track στη Σουηδία. Η συγκεκριμένη πίστα στο παιχνίδι είναι πιστή αναπαράσταση ενός αποκλειστικού χώρου που έχει δημιουργήσει η Mercedes-Benz κοντά στην πόλη Sorsele στη βόρεια Σουηδία. Φτιαγμένη πάνω σε μια παγωμένη λίμνη, η πίστα αυτή διδάσκει και δοκιμάζει με τέλειο τρόπο τις ικανότητες οδήγησης στο χιόνι και στον πάγο, τόσο στο παιχνίδι όσο και στην πραγματικότητα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε πάλι με τη Slightly Mad Studios σε ένα project τόσο σημαντικό όσο αυτό. Η επιτυχία του Project CARS μας δείχνει πως θα υπάρχει πάντα χώρος για παιχνίδια που συνδυάζουν το πάθος με την εμπειρία. Το δεύτερο επεισόδιο θα είναι μια ευκαιρία να προσφέρει νέες συγκινήσεις σε όλους τους οπαδούς και όχι μόνο,» είπε ο Hervé Hoerdt, Vice President of Marketing & Digital at BANDAI NAMCO Entertainment Europe.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις σημαντικές εξελίξεις που έχουμε κάνει στην φυσική και στην μηχανική συμπεριφορά καθενός από τα 170 οχήματα. Αυτό, σε συνδυασμό, με το πλήρως εμπλουτισμένο σύστημα προσομοίωσης καιρού και κλίματος σε όλων των διαδρομών (60 και πάνω) καθώς και νέων προσομοιωμένων επιφανειών, με σκόνη, πάγο, χιόνι και λάσπη- κάνει το Project Cars 2 μακράν το πιο αυθεντικό και καθηλωτικό racing sim που έχει δημιουργηθεί ποτέ,» είπε ο Stephen Viljoen, Game Director - Project CARS 2.


Δες το video!