Νέα εποχή στο PC gaming

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 Κατηγορία Gaming News
Απόκτησε τα καλύτερα games της αγοράς με PC Digital Download!

Ο κόσμος του PC gaming τις τελευταίες δεκαετίες έχει αλλάξει ριζικά. Από την εποχή της δισκέτας, περάσαμε στα οπτικά μέσα και τώρα, με τις ταχύτατες ευρυζωνικές συνδέσεις, έχεις τη δυνατότητα να κατεβάσεις ψηφιακά κάθε νέο παιχνίδι στον ηλεκτρονικό σου υπολογιστή. Με έναν και μόνο κωδικό. Γιατί, κακά τα ψέματα, αν δεν πρόκειται για περιορισμένη (και υψηλού προφανώς κόστους) έκδοση, ένα κουτί που μαζεύει σκόνη σε κάποια γωνιά του δωματίου σου δεν έχει καμία απολύτως χρησιμότητα. Συμβαδίζοντας με αυτή την τάση και οδηγώντας τις εξελίξεις στον χώρο του PC gaming, η CD Media παρουσιάζει στην ελληνική αγορά το PC Digital Download, που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία από δύο κόσμους: την ευελιξία και την ευκολία του ψηφιακού download ενός PC game, καθώς και τη μοναδική εμπειρία να το προμηθεύεσαι από καταστήματα που έχουν τους gamers στο επίκεντρο και όχι απρόσωπα, μέσω κάποιας online υπηρεσίας.

Γιατί PC Digital Download;
Διατηρώντας τη μαγεία του να χαζεύεις τις νέες κυκλοφορίες σε ένα κατάστημα video games, αφού βρεις το παιχνίδι που θα σου κάνει «κλικ», με το PC Digital Download μπορείς να το κάνεις δικό σου ακριβώς εκείνη τη στιγμή! Οι τίτλοι είναι άμεσα διαθέσιμοι σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα και οι κάρτες περιλαμβάνουν όλες τις πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις, όπως για παράδειγμα τις απαιτήσεις του συστήματος, ώστε να είσαι βέβαιος πως το PC σου τις πληροί. Επιπλέον, επιλέγοντας PC Digital Download, έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις PC games χωρίς το πρόσθετο άγχος που προκαλεί η online χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σου κάρτας: πληρώνεις στο ταμείο του καταστήματος ακόμα και με μετρητά! Ταυτόχρονα, χάρη στις μοναδικές προσφορές που εξασφαλίζει η CD Media ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μπορείς να προσθέσεις στη συλλογή σου μερικά απ' τα καλύτερα games της αγοράς, νέες αλλά και παλαιότερες κυκλοφορίες, στις χαμηλότερες τιμές ever! Κι αν υπάρχουν gamers ανάμεσα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, σκέφτεσαι καλύτερο δώρο για τις φετινές γιορτές από ένα κορυφαίο PC game που μπορεί να χωρέσει σε έναν φάκελο μαζί με μια χριστουγεννιάτικη κάρτα;

CD-Media-PC-Digital-Download

Πώς λειτουργεί;

Βήμα 1ο
Βρες την κάρτα με το παιχνίδι που θέλεις. Καλή τύχη, μιας και οι επιλογές είναι πολλές!

Βήμα 2ο
Πήγαινε την κάρτα στο ταμείο και πλήρωσε το αντίτιμο με μετρητά ή με κάρτα.

Βήμα 3ο
Πάρε την απόδειξη με τον κωδικό του PC game που διάλεξες και... τρέξε σπίτι!

Είσαι έτοιμος!
Ακολούθησε τις απλές οδηγίες που θα βρεις στην απόδειξη, κατέβασε το παιχνίδι και ετοιμάσου για non-stop gaming!


Black Friday Deals
Ο εορτασμός της Black Friday και στην ελληνική αγορά σημαίνει πως ο Νοέμβριος είναι η ιδανική περίοδος για να αγοράσεις τα αγαπημένα σου PC games σε σούπερ τιμές, μέσω PC Digital Download! Μην ξεχάσεις, λοιπόν, λίγο πριν τις 24 Νοεμβρίου να τσεκάρεις τις ειδικές προσφορές στην επίσημη σελίδα της CD Media στο Facebook (facebook.com/CDMediaGR), καθώς και στο www.itech4u.gr.

Δες τα συνεργαζόμενα καταστήματα εδώ.