Έκπτωση 25% στην τρίμηνη συνδρομή PlayStation Plus

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 Κατηγορία Gaming News
Έως τη Δευτέρα 9 Ιουλίου.

Η Sony Interactive Entertainment Europe ανακοίνωσε ότι όλοι οι φίλοι του PlayStation, συμπεριλαμβανομένων των ήδη ενεργών μελών PlayStation Plus, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν 3μηνη συνδρομή PlayStation Plus 25% φθηνότερα.

Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη στο PlayStation Store από την Τετάρτη 27 Ιουνίου στις 12:00 μ.μ. έως τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 12:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Όπως επίσης και σε ενημερωμένα καταστήματα λιανικής μέχρι και την Κυριακή 8 Ιουλίου.

Τα μέλη με ενεργή συνδρομή PlayStation Plus μπορούν επίσης να «κατεβάσουν» από το PS Store το συναρπαστικό Call of Duty: Black Ops 3 για το PS4. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος μέχρι τις 11 Ιουλίου και οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν για όσο καιρό διατηρούν ενεργή PlayStation Plus συνδρομή.

Το PlayStation Plus αριθμεί περισσότερα από 34,2 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο, τα οποία απολαμβάνουν αποκλειστικές λειτουργίες και προνόμια, όπως online multiplayer στο PS4, δύο παιχνίδια PS4 τον μήνα χωρίς επιπλέον χρέωση, και online αποθηκευτικό χώρο 10GB.