Νέο story mode στο Soulcalibur VI

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 Κατηγορία Gaming News
Δημιούργησε τον δικό σου μαχητή στο Libra of Soul.

Περισσότερες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο Soulcalibur VI αποκάλυψε η Bandai Namco Entertainment στο πλαίσιο της Gamescom.

Το Libra of Soul θα είναι το δεύτερο story mode του παιχνιδιού μαζί με το Chronicle of Souls mode που έχει ήδη αποκαλυφθεί. Στο συγκεκριμένο game mode, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τον δικό τους custom μαχητή απ' το μηδέν, πριν ξεκινήσουν την περιπέτειά τους. Στις μάχες, οι παίκτες θα χρειαστεί να αναμετρηθούν τόσο με χαρακτήρες από το κεντρικό storyline του Soulcalibur VI, όσο και με μαχητές που έχουν φτιαχτεί από την κοινότητα του παιχνιδιού.

Για την δημιουργία των χαρακτήρων, οι παίκτες θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα από 16 διαφορικές φυλές και να παραμετροποιήσουν το μέγεθος, τα χαρακτηριστικά του προσώπου, τα μαλλιά, τα ρούχα, την πανοπλία, τα όπλα και το στιλ μάχης.

Η εταιρεία αποκάλυψε επίσης online χαρακτηριστικά του τίτλου, καθώς και τον πρώτο DLC χαρακτήρα, την Tira, που θα είναι διαθέσιμη σαν μπόνους χαρακτήρας για όσους προμηθευτούν το Season Pass (αλλά και για αυτόνομη αγορά).

Το λανσάρισμα του Soulcalibur VI είναι προγραμματισμένο για τις 19 Οκτωβρίου 2018 και θα είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One και PC.

Δες το video!