9 ερωτήσεις στον Λάζαρο Γρύλλη, νικητή του Red Bull M.E.O. by ESL

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 Κατηγορία Gaming News
Θα μας εκπροσωπήσει στη Γερμανία στον Παγκόσμιο Τελικό του Clash Royale.

Ένα σερί 3 νικών στην τελική μάχη έκανε την ανατροπή και έδωσε στον "Forg1ven Light" τη νίκη στον ελληνικό προκριματικό του Red Bull M.E.O. by ESL και το εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό της Γερμανίας! Θες να μάθεις περισσότερα για τον παίκτη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στις 2-3 Φεβρουαρίου 2019; Διάβασε παρακάτω.

1.Πόσο χρονών είσαι και πόσα χρόνια παίζεις Clash Royale;
Με λένε Λάζαρο άλλα όλοι με γνωρίζουν σαν Άρη, είμαι 17 χρονών και παίζω το παιχνίδι για πάνω από 2,5 χρόνια.

2.Ποιo είναι το αγαπημένο σου deck/κάρτα και γιατί;
Η αγαπημένη μου κάρτα είναι ο hog rider επειδή τα deck που τον χρησιμοποιούν είναι γρήγορα και έχουν τη δυνατότητα να κάνουν outplay τους αντιπάλους με προσεκτικές κινήσεις και ακρίβεια.

Tα winning decks που έδωσαν τη νίκη στον iForg1ven στην τελική μάχη του ελληνικού προκριματικού:

RB-iForg1ven-decks

3.Γιατί επέλεξες το nickname που έχεις;
Το όνομά μου προέρχεται από μια πολύ παλιά "κλαν" ονόματι "InTheLight" όπου για να μείνεις ήταν αναγκαίο να προσθέσεις “Light" στο όνομα σου, το οποίο ήταν iForg1ven.

4.Σε ποιον pro player θα ήθελες να μοιάσεις;
Δεν υπάρχει κάποιος pro player που θα ήθελα να του μοιάσω από την άποψη ικανοτήτων, διότι θεωρώ ότι βρίσκομαι ήδη στο επίπεδό τους, αλλά από την άποψη χαρακτήρα νομίζω ότι ήδη έχω πολλές ομοιότητες με τον "ahcraaaap" από τα stream που κάνει και το είδος περιεχομένου που ανεβάζει στο YouTube.

5.Τι θα συμβούλευες κάποιον που ξεκινάει να παίξει τώρα Clash Royale;
Κάποιος που ξεκινάει τώρα το παιχνίδι δεν θα πρέπει να επικεντρωθεί στο ladder, αλλά στο competitive γιατί είναι το μοναδικό που ανταμείβει και σε βοηθάει να καταλάβεις κάθε κάρτα καλύτερα και έτσι να γίνεις ολικά καλύτερος στο παιχνίδι.

6.Πού σου αρέσει να παίζεις περισσότερο; Tι κάνεις όταν δεν παίζεις Clash Royale;
Προτιμώ να παίζω στην καρέκλα μου ή ξαπλωμένος στο κρεβάτι, το να είσαι άνετος όταν παίζεις είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος για να βελτιωθεί και να αλλάξει τον τρόπο που παίζει. Όταν δεν παίζω Clash Royale ασχολούμαι με τον Στίβο και συγκεκριμένα τα Εμπόδια 110 μέτρων, τη μελέτη για τις Πανελλήνιες και το γυμναστήριο γιατί η φυσική υγεία είναι προτεραιότητα σε όλα.

7.Πώς σου φάνηκε η εμπειρία του Red Bull MEO by ESL;
Η εμπειρία του Red Bull MEO by ESL ήταν μοναδική και δεν είχα βιώσει ποτέ τίποτα παρόμοιο, το να παίζεις απέναντι από τον αντίπαλό σου αλλάζει πραγματικά τον τρόπο με τον οποίο παίζεις και κάνει το σκοπό σου τόσο πολύ πιο έντονο και πιστεύω ότι με ώθησε περισσότερο από όσο θα είχε κάνει ένας online τελικός.

8.Ποια είναι η βασική δυσκολία του παιχνιδιού; Ποια στρατηγική ακολούθησες & ποιο ήταν το winning deck σου;
Η βασική δυσκολία του παιχνιδιού είναι σίγουρα το να μάθεις να αντιμετωπίζεις τα counters, όταν ξεπεράσεις αυτό το στάδιο έχεις φτάσει ήδη στο επίπεδο του pro player επειδή γνωρίζεις κάθε aspect του παιχνιδιού και κυρίως τη λειτουργία κάθε κάρτας ξεχωριστά, σε συνδυασμό με τη σωστή χρήση της σε κάθε deck.

Δεν ακολούθησα κάποια συγκεκριμένη στρατηγική για να νικήσω τους αντιπάλους μου, έπαιζα με deck με τα οποία είμαι άνετος και ξέρω ότι μπορώ να παίξω. Προσπάθησα να προβλέψω τι είδους deck θα είχε o αντίπαλος και ποτέ να ξαναπαίξω το ίδιο deck με την πρώτη φορά ή αν θα ήταν καλύτερο να αλλάξω για κάθε παιχνίδι.

9.Τι προπόνηση θα κάνεις μέχρι να πας στη Γερμανία, στον Παγκόσμιο Τελικό του Red Bull MEO by ESL;
Το ταξίδι για Γερμανία θα είναι μακρύ και ενδιαφέρον, θα έχει περάσει αρκετός καιρός μέχρι να πραγματοποιηθεί, και αυτό μου δίνει την άνεση να ανακαλύψω καινούργια decks και να προσαρμοστώ στις αλλαγές του meta εξαιτίας των balance changes.