Οι «Days of Play» επιστρέφουν στο PlayStation

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 Κατηγορία Gaming News
Από τις 07.06 έως και τις 17.06.

Οι «Days of Play» είναι εδώ, επαναφέροντας την παγκόσμια προωθητική ενέργεια που αγαπήθηκε από την κοινότητα του PlayStation. H Sony, Θέλοντας να ευχαριστήσει όλη την κοινότητα, γιορτάζει μαζί της, προσφέροντας από τις 7/06 έως και τις 17/06, νέες μειωμένες τιμές σε κονσόλες PS4, PS VR headset, παιχνίδια, χειριστήρια DUALSHOCK 4 και πολλά ακόμη.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εδώ, αφού στο πλαίσιο των καθιερωμένων, πλέον, «Days of Play», δημιουργήθηκε μια Συλλεκτική Έκδοση PlayStation 4 Days of Play (1ΤΒ), η οποία έρχεται σε μαύρο χρώμα και φέρει τα εμβληματικά σύμβολα του PlayStation σε μοναδικό ασημί χρώμα, διαθέτοντας, φυσικά, και το αντίστοιχο ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4. Την Συλλεκτική Έκδοση θα μπορείτε να προμηθευτείτε σε περιορισμένο απόθεμα προς €299,99.

Παρακάτω κάποια από τα προϊόντα που θα συμπεριλαμβάνονται στις «Days of Play»:
PS VR Bundles:
- Starter Pack με €199,99
- Mega Pack με €229,99

Χειριστήρια DUALSHOCK 4 σε διάφορα χρώματα και σε ειδικές εκδόσεις με €39,99

Gold Headset με €59,99 και Platinum Headset με €149.99

Μεγάλη ποικιλία αποκλειστικών τίτλων, όπως τα συναρπαστικά:
- Days Gone με €49,99
- God of War με €29,99

Η μοναδική σειρά αποκλειστικών παιχνιδιών PlayStation Hits με €14,99

Παράλληλα, κατά την διάρκεια των «Days of Play», οι νέες μειωμένες τιμές θα ισχύουν και στο PlayStation Store (PS Store) σε κορυφαίους τίτλους παιχνιδιών PS4 από τις 7 Ιουνίου. Αν δεν θέλετε να χάνετε νεότερα σχετικά με τις μοναδικές «Days of Play» προσφορές, μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες στο Blog του PS και στην ειδική ιστοσελίδα των «Days of Play».