Δωρεάν το πρώτο Dead Space στο Origin

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 Κατηγορία Gaming News
Μέσω του νέου προγράμματος “On the House”, για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Ανέκαθεν εκτιμούσαμε καθετί δωρεάν –ειδικά τα κορυφαία video games. Το Origin της EA, μέσω του νέου προγράμματος προώθησης “On the House” ξεκινά την προσφορά κορυφαίων τίτλων εντελώς δωρεάν με το πρώτο Dead Space, του οποίου το κόστος για κατέβασμα από την υπηρεσία ήταν μέχρι στιγμής €9,99.

Μάλιστα όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση, δεν υπάρχει καμία «παγίδα». Μπορείς να προσθέσεις το παιχνίδι στην βιβλιοθήκη σου έως τις 8 Μαΐου χωρίς να πληρώσεις τίποτα και θα είναι δικό σου για πάντα, για να το κατεβάσεις στον ηλεκτρονικό σου υπολογιστή όποτε θέλεις.

Στόχος της εταιρείας είναι να ανακαλύψουν οι gamers νέα παιχνίδια, καθώς και το ίδιο το Origin. Εξάλλου όποιος δεν έχει παίξει κανένα Dead Space μέχρι σήμερα, σίγουρα θα μπει στον πειρασμό να αγοράσει και τους επόμενους τίτλους της σειράς, καθώς πρόκειται για ένα εθιστικό survival-horror παιχνίδι. Οι τίτλοι του “On the House” θα ανανεώνονται διαρκώς και θα είναι διαθέσιμοι για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Για το Dead Space, μπορείς να κάνεις κλικ εδώ (χρειάζεται φυσικά να έχεις ή να δημιουργήσεις λογαριασμό στο Origin).