Ακυρώνεται το "Silent Hills"

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 Κατηγορία Gaming News
Το φιλόδοξο παιχνίδι των Hideo Kojima και Guillermo del Toro.

Αν υπάρχει ένας τίτλος που οι fans των survival horror παιχνιδιών περίμεναν με ανυπομονησία, αυτός δεν ήταν άλλος από το "Silent Hills" -τουλάχιστον έτσι έγινε γνωστό το νέο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς Silent Hill της Konami.

Το περασμένο καλοκαίρι, η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα teaser στη μορφή ενός σύντομου demo για το PS4, το "P.T.". Όταν ο παίκτης το ολοκλήρωνε, μπορούσε να παρακολουθήσει ένα trailer για το νέο Silent Hill, που αποκάλυπτε πως στη δημιουργία του συμμετείχαν ο Hideo Kojima, ο Guillermo del Toro και ο ηθοποιός Norman Reedus της σειράς The Walking Dead.

Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο Kojima θα αποχωρήσει από την εταιρεία μετά το λανσάρισμα του Metal Gear Solid 5 -κι αυτό δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει αρνητικά, δυστυχώς, το Silent Hills. Έτσι, o del Toro δήλωσε στο San Francisco International Film Festival ότι η συνεργασία του με τον Kojima δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά, ενώ ο Norman Reedus έκανε tweet ένα άρθρο που ανέφερε πως ο τίτλος ακυρώνεται. Η Konami, με τη σειρά της, επιβεβαίωσε στο Eurogamer ότι το συμβόλαιο που είχε με τον ηθοποιό έληξε.

Η εταιρεία, βέβαια, θα συνεχίσει να αναπτύσσει παιχνίδια Silent Hill και χωρίς τον Kojima, όμως ο εν λόγω τίτλος μοιάζει να ανήκει ήδη στο παρελθόν, μιας και η Konami αποφάσισε να κατεβάσει το teaser "P.T." από το PlayStation Store στις 29 Απριλίου. Κρίμα.
 

Δες το video!