Ανακοινώθηκε η open beta του Lost Reavers για την Ευρώπη

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016 Κατηγορία Gaming News
Νέος, free-to-play τίτλος της Bandai Namco για το Wii U.

Το Lost Reavers είναι ένα έντονο 4 player co-op παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες πρέπει να ανακαλύψουν έναν κρυμμένο θησαυρό στο τέλος κάθε μπουντρουμιού και να μεταφέρουν πίσω στο σημείο εξαγωγής τους, ενώ οι φίλοι τους προστατεύουν! Στην προσπάθεια τους αυτή, θα αντιμετωπίσουν παγίδες, έξυπνους εχθρούς και τους dungeon bosses που θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να εμποδίσουν την αποστολή τους. Η πρόκληση δεν τελειώνει εδώ! Ένας από την ομάδα θα πρέπει να χρησιμοποιήσει την ευστροφία του και τους φίλους για να επιβιώσουν.

Lost-Reavers-Wii-U-1

Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν έναν από τους τέσσερις διαφορετικούς χαρακτήρες για να παίξει στο παιχνίδι. Ο Sayuri είναι ένας σύγχρονος σαμουράι με σπαθί. Ο Dwayne είναι το βαρύ πυροβολικό της παρέας. Η Βικτώρια που λατρεύει τα όπλα και τέλος ένας μυστηριώδης μασκοφόρος τέταρτος χαρακτήρας που ξέρει να χειρίζεται πολλά όπλα για να εμποδίζει τους εχθρούς του!

Οι παίκτες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν πολλαπλά στάδια με νέους εχθρούς και bosses. Από αρχαία ερείπια σε μια σύγχρονη πόλη και σε ένα μεσαιωνικό κάστρο, το Lost Reavers θα προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης που μόνο η πιο αποφασιστική ομάδα θα μπορέσει να ξεπεράσει. Στην πορεία προς την επίτευξη των στόχων τους, οι παίκτες θα βρουν νέα πιο ισχυρά όπλα , θα βελτιώσουν τις δεξιότητες των χαρακτήρες τους και θα μάθουν να αποφύγουν έξυπνα τοποθετημένες παγίδες. Μόνο οι ικανοί θα επικρατήσουν!

Lost-Reavers-Wii-U-2

Ο τίτλος αυτός σηματοδοτεί το πρώτο Free-to-Play παιχνίδι για τη Bandai Namco Entertainment για το Wii U και χρησιμοποιεί έναν πρωτοποριακό νέο τρόπο για να φτάσει το παιχνίδι στα χέρια των gamers.

H Open Beta ξεκινά στις 14 Απριλίου και θα συνεχίσει μέχρι τις 28 Απριλίου οπότε και η πλήρης έκδοση θα είναι διαθέσιμη (οι ημερομηνίες υπόκεινται σε αλλαγές).

Δες το video!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Project CARS Game of the Year Edition Snowboarding The Fourth Phase »