Χαρακτηριστικά από το Stardust Crusaders στο Eyes of Heaven

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016 Κατηγορία Gaming News
Το νέο JoJo's Bizarre Adventure έρχεται 1η Ιουλίου.

O Dio επιβίωσε και έχει επιστρέψει αποφασισμένος να καταστρέψει την οικογένεια Joestar. Προσπάθησε να τον νικήσεις κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού από το Τόκιο έως το Κάιρο με καταπληκτικές μάχες στις πιο διάσημες τοποθεσίες από το Stardust Crusaders -την τρίτη ιστορία του JoJo’s Bizarre Adventure-, όπως τις Dream Amusement’s park και City of Cairo.

Ανάμεσα στους εμβληματικούς χαρακτήρες από την πιο αναγνωρισμένη ιστορία, θα έχεις την δυνατότητα να ενσαρκώσεις τους Jotaro Kujo, τον διάσημο πάππου του τον Joseph Joestar και τους φίλους του Mohammed Avdol, Noriaki Kakyoin, Jean Pierre and Iggy. Από την πλευρά του DIO, ανακάλυψε ξανά τους Hol Horse, Cool Ice, N’Doul, Mariah και Animal Shop. Όλοι θα έχουν τις ιδιαίτερες διανοητικές τους δυνάμεις (Stands).

Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά, τα στάδια είναι εντελώς interactive. Μπορείς να πετάξεις αντικείμενα στους αντιπάλους σου, ειδικά events ενεργοποιούνται μέσω αντικειμένων ή μέσω συγκεκριμένων ενεργειών, μπορείς να τοποθετήσεις παγίδες στα στάδια και πολλά άλλα.

Προετοιμάσου καθώς η πρώτη μάχη στο JoJo's Bizarre Adventure: Eyes of Heaven ξεκινά για το PlayStation 4 την 1η Ιουλίου.