Το Dragon Ball Xenoverse 2 ανακοίνωσε η Bandai Namco

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016 Κατηγορία Gaming News
Το πιο εκτεταμένο video game στην ιστορία του Dragon Ball.

H Bandai Namco Entertainment Europe ανακοίνωσε το Dragon Ball Xenoverse 2, την πιο εκτεταμένη και ολοκληρωμένη Dragon Ball video game εμπειρία μέχρι στιγμής. To Dragon Ball Xenoverse 2 αναπτύσσεται στο φημισμένο studio DIMPS, που βρίσκεται στην Οσάκα της Ιαπωνίας, και θα είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One, και για PC Digital.

Αναπτυγμένο για να αξιοποιήσει πλήρως τις κονσόλες νέας γενιάς, το Dragon Ball Xenoverse 2 βασίζεται στο άκρως πετυχημένο Dragon Ball Xenoverse του 2015 και θα βυθίσει τους παίκτες στο μεγαλύτερο και πιο λεπτομερή κόσμο Dragon Ball που αναπτύχθηκε ποτέ.

"Καθώς το franchise γιορτάζει την 30η επέτειό του, τα Dragon Ball παιχνίδια είναι από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των fans ανάμεσα στο τεράστιο video game portfolio της Bandai Namco Entertainment και το Dragon Ball Xenoverse 2 σίγουρα θα συνεχίσει αυτή την παράδοση. Το πρώτο παιχνίδι Dragon Ball Xenoverse ήταν μια τεράστια επιτυχία και επέτρεψε σε εκατομμύρια παίκτες να εκπληρώσουν ένα από τα όνειρά τους: να έχουν το δικό τους avatar και χαρακτήρα στο σύμπαν του Dragon Ball! Με το Dragon Ball Xenoverse 2, δουλεύουμε στενά με την ομάδα στο DIMPS, προκειμένου να ωθήσουμε αυτή την εμπειρία σε νέα ύψη", δήλωσε ο Hervé Hoerdt, VP of Marketing & Digital στη Bandai Namco Entertainment Europe.

Το Dragon Ball Xenoverse 2 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αυστραλασία και Αφρική για PlayStation 4, Xbox One, και PC Digital.
 

Δες το video!