Εκπληκτικό remake ενός αγαπημένου τίτλου.

17 Σεπ NBA 2K20

Ο βασιλιάς επιστρέφει στον θρόνο του.
Δημιούργησε και παίξε όπως θέλεις!
Ο Crash και πάλι στο τιμόνι!
Επιστρέφει καλύτερο από ποτέ.
Από τη, διάσημη τα τελευταία χρόνια για τα Dark Souls και το Bloodborne, FromSoftware και την Activision, έρχεται μια περιπέτεια δράσης που διεκδικεί επάξια μια θέση ανάμεσα στα καλύτερα παιχνίδια αυτής της χρονιάς. Το Sekiro: Shadows Die Twice είναι μια ιστορία εκδίκησης -απ' αυτές που αγαπάμε- και δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει στους παίκτες μια συναρπαστική single player εμπειρία.

Ένα παιχνίδι εκδίκησης που σέβεται τον εαυτό του, λοιπόν, οφείλει να βασίζεται σε ένα καλό σενάριο που να σε «δένει» με τον πρωταγωνιστή του. Σε μια βίαιη περίοδο της μεσαιωνικής Ιαπωνίας ένα αβοήθητο ορφανό υιοθετείται από τον περιπλανώμενο πολεμιστή Owl. Αυτό το ορφανό είναι ο πρωταγωνιστής του Sekiro και ακούει στο όνομα Wolf. Μοναχικός αλλά και εξαιρετικά ευφυής, ο Wolf μεγάλωσε και εκπαιδεύθηκε ως Shinobi και ορκίστηκε να προστατεύσει τον άρχοντά του, Lord Kuro, που λόγω της καταγωγής του έχει τη δυνατότητα να ξεγελά τον θάνατο. Λόγω του φθόνου για αυτή του δύναμη, ο Kuro καταλήγει αιχμάλωτος της φυλής Ashina -και τίποτα δεν θα εμποδίσει τον Wolf στην προσπάθειά του να τον σώσει, ούτε ο ίδιος ο θάνατος.

Sekiro

Το βασικό σου όπλο σ' αυτή την περιπέτεια, είναι φυσικά το σπαθί σου -και οι λεπίδες διαφόρων μορφών κυριαρχούν στον κόσμο του Sekiro. Ταυτόχρονα, το πολυλειτουργικό Shinobi Prosthetic που αποκτά ο Wolf στο ξεκίνημα περίπου του παιχνιδιού μετά την απώλεια του κανονικού του χεριού, αποδεικνύεται πολύ χρήσιμο στην πορεία. Το σύστημα χειρισμού είναι εξαιρετικό και χάρη στους stealth μηχανισμούς μπορείς να προσεγγίσεις με διαφορετικό τρόπο κάθε μάχη. Στοιχεία RPG υπάρχουν, είναι όμως μόνο όσα χρειάζονται πραγματικά σε ένα παιχνίδι που εστιάζει περισσότερο στη δράση, ενώ η δυνατότητα του Wolf να ανασταίνεται, ανατρέπει πολλές φορές τα δεδομένα. Τεχνικά, ο τίτλος είναι κορυφαίος, με σούπερ γραφικά και αισθητική και εξίσου καλό ήχο.