Στην ομάδα των Finish Liners 10 μαραθωνοδρόμοι του Ομίλου ΟΤΕ

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 Κατηγορία Buzz
Διένυσαν τα 42 χλμ. μαζί με αθλητές με αμαξίδιο του MDA Ελλάς.

Στην ομάδα των Finish Liners, που συνόδευσαν τους αθλητές με νευρομυϊκές παθήσεις του σωματείου MDA Ελλάς στα 42 χλμ. του Μαραθωνίου, συμμετείχαν φέτος δέκα μαραθωνοδρόμοι από την ομάδα εργαζομένων του Ομίλου ΟΤΕ.

Οι δέκα μαραθωνοδρόμοι αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη τον ατομικό τους στόχο για να στηρίξουν έναν άλλο, μεγαλύτερο σκοπό. «Η μαραθώνια διαδρομή με την ομάδα των Finish Liners, είναι ο πιο ουσιαστικός αγώνας που έχω κάνει μέχρι σήμερα. Η ενέργεια που πήραμε από αυτούς τους αθλητές καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ήταν απίστευτη. Θα το πρότεινα σε όλους», είπε αμέσως μετά τον αγώνα ο Χαράλαμπος Μαθιουδάκης, που εργάζεται στη δ/νση Network Intelligence Management του Ομίλου.

Η προετοιμασία των μαραθωνοδρόμων είναι εντατική, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Για τους εθελοντές των Finish Liners ωστόσο, η συγκίνηση του τερματισμού ήταν πολλαπλάσια φέτος. «Είχαμε την ευκαιρία να συνοδεύσουμε και να προσφέρουμε βοήθεια σε τρεις αθλητές του MDA Ελλάς, σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής των 42 χλμ. Τα παιδιά που έτρεξαν, είχαν επίσης στόχο να συγκεντρώσουν χρήματα για συναθλητές τους, οι οποίοι συμμετέχουν σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα και θέλουν να καλύψουν κάποιες από τις ανάγκες της προετοιμασίας τους. Ήταν μεγάλη χαρά για εμάς να συμμετέχουμε με αυτόν τον τρόπο σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του μαραθωνίου», είπε ο Γιώργος Κλειβοκιώτης, που εργάζεται στη δ/νση μεταγωγής υπηρεσιών και προστιθέμενης Αξίας.

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ έτρεξαν για καλό σκοπό
Η συνολική συμμετοχή των ανθρώπων του Ομίλου ΟΤΕ στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας σημείωσε και φέτος ρεκόρ, καθώς πάνω από 800 εργαζόμενοι ένωσαν τις δυνάμεις τους με 55 χιλιάδες δρομείς από όλο τον κόσμο.

OTE-Marathonios2018

Μέσα από τη συμμετοχή των ανθρώπων του Ομίλου, συγκεντρώθηκαν 15.000 ευρώ, τα οποία θα διαθέσει ο Όμιλος ΟΤΕ στο σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», με στόχο τη δημιουργία νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, για την παροχή άμεσης περίθαλψης σε παιδιά και την σωστή αντιμετώπιση των παιδικών τραυματισμών. Την τελευταία εξαετία, ο Όμιλος ΟΤΕ έχει διαθέσει πάνω από 570 χιλιάδες ευρώ για τον εξοπλισμό 13 μονάδων για παιδιά σε νοσοκομεία όλης της χώρας.

Η ομάδα εθελοντών εργαζομένων του Ομίλου ΟΤΕ παίρνει μέρος συστηματικά στις δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης του Ομίλου, συμβάλλοντας στην προσπάθεια για έναν κόσμο καλύτερο για όλους.