Ο νέος κύκλος «Deep State» έρχεται στο FOX

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 02 Μαΐου 2019 Κατηγορία Buzz
Πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Μαΐου στις 21.50.

Η πρώτη παραγωγή δραματικής σειράς από τη FOX Networks Group Europe & Africa, από τον Tom Nash και τον βραβευμένο με EMMY, Hilary Bevan Jones, επιστρέφει με συγκλονιστικές εξελίξεις και νέα παιχνίδια παγκόσμιας πολιτικής συνωμοσίας, όπως αυτά ορίζονται από το παρακράτος. O 2ος κύκλος του κατασκοπικού θρίλερ «DEEP STATE», σε σκηνοθεσία Robert Connolly και Matthew Parkhill, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο FOX τη Δευτέρα 6 Μαΐου στις 21.50, για να μας επιβεβαιώσει πως τελικά η αλήθεια είναι ζήτημα οπτικής! Το FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω COSMOTE TV, NOVA, Vodafone TV και WIND VISION.

Μετά το μεγάλο φιάσκο στην Μέση Ανατολή, οι σκοτεινές δυνάμεις της διεθνούς πολιτικής και βιομηχανικής σκηνής στρέφουν την προσοχή τους στην υποσαχάρια Αφρική και την προσπάθεια εκμετάλλευσης των φυσικών της πόρων. Το «DEEP STATE» εισχωρεί ακόμα πιο βαθιά στο λαβύρινθο του παρακράτους, που ξεκινά ένα «βρώμικο» πόλεμο με στόχο τις πηγές καθαρής ενέργειας.

Στο νέο κύκλο του «DEEP STATE», παράλληλα με την καταιγιστική δράση, παρακολουθούμε τις ιστορίες μερικών από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες του 1ου κύκλου. Το παρακράτος βρίσκεται κοντά στο να αποκομίσει τα οφέλη της συμφωνίας που έχει συνάψει η αμερικανική κυβέρνηση με το Μάλι, μια χώρα με άφθονους φυσικούς πόρους, πολύτιμους για την ασίγαστη επιθυμία της Δύσης για ανάπτυξη. Η συμφωνία ξαφνικά, βρίσκεται στον «αέρα» όταν τρεις πράκτορες των ειδικών δυνάμεων και μία μεταφράστρια από το Μάλι πέφτουν θύματα ενέδρας και θεωρούνται νεκροί. Στο ξεκίνημα του 2ου κύκλου, βλέπουμε το Harry Clarke (Joe Dempsie) και την Leyla Toumi (Karima McAdams) να προσπαθούν να επανέλθουν μετά την αποτυχημένη επιχείρηση στην Τεχεράνη. Ο Harry έχει αποσυρθεί εντελώς από την ενεργό δράση και επιστρέφει μόνο εξαιτίας της επιμονής της Leyla. Το παρακράτος άμεσα αναθέτει στον Nathan Miller (Walton Goggins), έναν πρώην πράκτορα της CIA, να διασφαλίσει με κάθε κόστος ότι η συμφωνία θα ολοκληρωθεί.

Παράλληλα, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της MI6, ο George White (Alistair Petrie), μία πράκτορας της CIA, Amanda Jones (Anastasia Griffith) και ο αρχηγός μιας ένοπλης ομάδας Tuareg που μάχονται για την ανεξαρτησία, Issouf Al Moctar (Alexander Siddig) κάνουν την εμφάνισή τους περιπλέκοντας τα πράγματα.
 
Η σειρά μας οδηγεί σε ένα συναρπαστικό, περιπετειώδες και επικίνδυνο ταξίδι κατά το οποίο ο Harry και η Leyla πρέπει να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να σταματήσουν την ύπουλη δράση του σκοτεινού δικτύου του παρακράτους πριν απλώσει τα «πλοκάμια» του παντού.