20΄ παραπέντε για 2 άτομα, με 2 εκπαιδευτές και extras

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 Κατηγορία Buzz
Ένα απ' τα εκατοντάδες πρωτότυπα δώρα γάμου που θα βρείτε στο Baladeur!

Βρίσκετε τα "φακελάκια" και τις καταθέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς ξεπερασμένα; Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για ένα ξεχωριστό δώρο γάμου, αφού μπορείτε να κάνετε δώρο μια ξεχωριστή εμπειρία ζωής από το Baladeur.gr!

Τι θα έλεγες, λοιπόν για "20' παραπέντε για 2 άτομα, με 2 εκπαιδευτές και extras"; Αυτό το δώρο εμπειρίας περιλαμβάνει 20' πτήση με 2 διθέσια αλεξίπτωτα πλαγιάς συνοδεία 2 έμπειρων εκπαιδευτών και επιπλέον 5΄ χρόνο πτήσης αν υλοποιήσετε την εμπειρία από Δευτέρα έως Παρασκευή όλο το χρόνο ή και Σαββατοκύριακο της περιόδου από 1/11 έως 28/2, καθώς και 20% έκπτωση για αγορές υπηρεσιών εκπαίδευσης, ρούχων και αξεσουάρ παραπέντε! Απογειώνεστε μαζί με τον εκπαιδευτή σας, θαυμάζετε τη μαγική θέα από ψηλά και μαθαίνετε βασικές γνώσεις για το παραπέντε, αποκτώντας τη δυνατότητα να συνεχίσετε και με μαθήματα χειριστή!

Το δώρο αυτό είναι ένα από τα εκατοντάδες πρωτότυπα δώρα γάμου που μπορείτε να αγοράσετε online από το www.baladeur.gr σε συσκευασία δώρου μαζί με ευχετήρια κάρτα, με Voucher 9μηνης διάρκειας ισχύος και δικαίωμα αλλαγής.

Άμεση παράδοση από το e-shop www.baladeur.gr, Baladeur Ltd, 210-9635069 Τιμή €140