Αποκλειστική συνεργασία IEK ΞΥΝΗ και ROTAX

Συντάκτης Δημοσιεύθηκε Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 Κατηγορία Buzz
Για τον Τομέα Μηχανολογίας ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας.

Αποκλειστική συνεργασία με την παγκόσμια εταιρεία για kart, ROTAX, εξασφάλισε ο Τομέας Μηχανολογίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον πήχη ως προς την παροχή ποιοτικής θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης για τους σπουδαστές του, που οδηγεί στην επαγγελματική επιτυχία.

Τα τελευταία χρόνια η αυστριακή εταιρεία ROTAX έχει ταράξει τα νερά στο χώρο του καρτ, με ένα μοτέρ-καινοτομία: το ROTAX MAX FR 125cc. Το 2000 έκανε το επόμενο, πολύ τολμηρό βήμα, διοργανώνοντας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ROTAX MAX CHALLENGE, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Στο πλαίσιο της εν λόγω στρατηγικής συνεργασίας, η ROTAX Hellas, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων της RΟΤΑΧ για Karts στην Ελλάδα, παραχώρησε ένα από τα τελευταία μοντέλα καρτ για την πρακτική κατάρτιση των σπουδαστών της ειδικότητας «Τεχνικός Μηχανοτρονικής» του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας.

Οι σπουδαστές Μηχανολογίας μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν εργασία πάνω στη λειτουργία του κινητήρα καρτ της ROTAX, στην 25η Έκθεση Σπουδαστών που πραγματοποιήθηκε στις 10 Ιουνίου, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στην Αθήνα, Πατησίων 31.

Εξάλλου, εκτός από το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να εκπαιδευτούν πάνω σε έναν τόσο εξελιγμένο κινητήρα, οι σπουδαστές Μηχανολογίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα έχουν το προνόμιο να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια από τον επίσημο αντιπρόσωπο της ROTAX στην Ελλάδα, κ. Δημήτρη Γαλάτση, και από άλλα στελέχη της εταιρείας.


Για περισσότερες πληροφορίες
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500, https://www.iek-xini.edu.gr/